Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'HABITATGE (IBAVI)

Núm. 652825
Resolució de la secretària general de la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat i vocal del Consell d’Administració de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) per la qual s’aprova la nova assignació d’una plaça corresponent al personal laboral de l’IBAVI inclosa en l’oferta pública d’estabilització d’aquest ens, pertanyent a la categoria d’administratiu/va del grup professional C, torn lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per mitjà de l'Acord del Consell d'Administració del Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de 14 de novembre de 2022 (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022) es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBAVI, amb les bases generals i el barem de mèrits.

En virtut de l'Acord del Consell d'Administració de l'IBAVI de 5 d'abril de 2023 (BOIB núm. 43, de 6 d'abril de 2023) es va aprovar la modificació de l'Acord de 14 de novembre de 2022 anterior i es va autoritzar la persona titular de la secretaria general de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge que per raó del càrrec ocupa la vocalia en el Consell d'Administració perquè en substitució de la directora gerent, a proposta de la Presidència i per delegació de l'òrgan competent, dicti les resolucions i aprovi els actes necessaris en l'esdevenir i tramitació d'aquest procés excepcional d'estabilització.

2. Mitjançant la Resolució de la secretària general de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat i vocal del Consell d'Administració de l'Institut Balear de l'Habitatge de 24 d'agost de 2023, es va disposar el següent:

  1. Aprovar les llistes d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'IBAVI de les diferents categories del grup C, pel torn lliure i de reserva, d'acord amb les llistes definitives de puntuacions aprovades per a aquest grup professional.
  2. Aprovar l'assignació de les places i l'adjudicació dels llocs de treball inclosos en l'annex 1, corresponents al grup professional C, per ordre de prelació atenent a les preferències de les persones aspirants que figuren en el mateix annex, les quals han obtingut la millor puntuació i que compleixen amb els requisits necessaris i mèrits al·legats. 
  3. Aprovar la relació complementària de les persones aspirants en les categories d'administratiu/iva i d'operador/a informàtic/a, pel torn lliure, amb documentació requerida i revisada, que estan situades a continuació de les persones proposades en aquestes categories, per ordre de puntuació, per a la possible contractació com a personal laboral fix en substitució de les que hi renunciïn, la qual s'adjunta com a annex 2.
  4. Determinar que el termini per formalitzar els contractes laborals i per a la incorporació efectiva al lloc de treball és de tres dies i comença a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.
  5. Publicar aquesta Resolució en el portal web de l'Institut Balear de l'Habitatge i en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El 3 d'octubre de 2023 aquesta Resolució va ser publicada en el BOIB.

3. El  6 d'octubre de 2023 la persona aspirant a la categoria d'administratiu/va d'aquest grup professional (grup C) situada en la posició onzena de la llista corresponent a aquesta categoria i a la qual es va adjudicar el lloc de treball codi L0203000R expansió 2, ha renunciat a la plaça expressament, per la qual cosa, de conformitat amb el punt 15.3 de les Bases de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022), l'òrgan competent ha de dictar la resolució mitjançant la qual aprovi l'adjudicació del lloc de treball codi L0203000R expansió 2, corresponent al grup professional C,  a la persona aspirant en la categoria d'administratiu/va, pel torn lliure, situada en el primer lloc per ordre de puntuació de la relació complementària aprovada mitjançant la Resolució de 24 d'agot de 2023 per a la possible contractació d'aquesta com a personal laboral fix de l'ens en substitució de l'aspirant que hi ha renunciat.

Aquesta Resolució s'haurà de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web de l'Institut Balear de l'Habitatge http://ibavi.caib.es, i en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; tot això d'acord amb el que disposa el punt 16.1 de les Bases específiques de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 16 de juny de 2022), modificat pel Decret llei 7/2022, d'11 de juliol, de prestacions socials de caràcter econòmic de les Illes Balears (BOIB núm. 90, de 12 de juliol).

2. El Decret 17/2015, de 10 d'abril, d'aprovació dels Estatuts de l'entitat pública empresarial Institut Balear de l'Habitatge (BOIB núm. 52, d'11 d'abril de 2015).

3. L'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de 14 de novembre de 2022 pel qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022).

Per tot això, vists aquests antecedents i consideracions jurídiques, dict la següent

Resolució

1. Aprovar l'adjudicació del lloc de treball codi L0203000R expansió 2, a la persona aspirant en la categoria d'administratiu/va del grup professional C, pel torn lliure, que s'identifica a continuació, la qual compleix amb els requisits necessaris i mèrits al·legats i que està situada en el primer lloc de la relació complementària de l'annex 2 de la Resolució de 24 d'agost de 2023, per a la contractació d'aquesta com a personal laboral fix de l'ens en substitució de la persona aspirant  d'aquest grup situada en la posició 11èna de la llista de persones aspirants de l'annex 1 de la resolució esmentada, la qual ha renunciat al lloc adjudicat abans de formalitzar el contracte:

Persones aspirants grup C - nivell 4

ADMINISTRATIU/VA

Posició DNI Nom Punts mèrits professionals Punts altres mèrits Puntuació total mèrits al·legats Codi del lloc de treball adjudicat
1 43****48G Quiñonero López, Josefa 16,80 55,00 71,80 L0203000R 2

2. Determinar que el termini per formalitzar el contracte laboral i per a la incorporació efectiva al lloc de treball és de tres dies i comença a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.

3. Publicar aquesta Resolució en el portal web de l'Institut Balear de l'Habitatge i en la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (16 d'octubre de 2023)

La secretària general de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat Catalina Ferrer i Bover