Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 651922
Especificació i ampliació de l'establiment de les àrees de gestió de l’organització municipal i atorgament de les delegacions genèriques als regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE LA BATLIA PRESIDÈNCIA, NÚM. 1666/2023, DE 5 D´OCTUBRE D' ESPECIFICACIÓ I AMPLIACIÓ DE L'ESTABLIMENT DE LES ÀREES DE GESTIÓ DE L'ORGANITZACIÓ MUNICIPAL I ATORGAMENT DE LES DELEGACIONS GENÈRIQUES ALS REGIDORS

La Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 1666/2023, de 5 dóctubre, que literalment diu així:

«Vist el Decret núm. 1631/2023 de data 19 de juny de l'actual, d'establiment de les àrees de gestió de l´organització municipal i atorgament de les delegacions genèriques als regidors.

A l' objecte d´una major especificació al punt 4T) i que s´ha afegir al PUNT 3) l' àrea d'igualtat i diversitat.

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent RESOLC:

PRIMER:

Procedir a redactar de la següent forma els paràgrafs anteriorment referenciats:

4T) ÀREA D´URBANISME, ACTIVITATS I OCUPACIÓ VIES PÚBLIQUES.

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA: LA TERCERA TINENT DE BATLIA SRA. BEATRIZ CASANOVA FUENTES.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

-Planejament urbanístic, que comprèn la modificació d'instruments de Planejament General i àrees de rehabilitació integrada.

-Ordenació del Territori.

-Llicències urbanístiques que comprin l'atorgament de llicències: d'obres majors, CP, parcel·lacions, segregació o divisió de terrenys i finques de connexió als xarxes d'aigua potable i de clavegueram, comunicacions prèvies, demolicions , llicències de primera ocupació.

-Disciplina Urbanística

-Llicències d'activitats i expedients sancionadors e matèria d'activitats.

-Ocupació de vies públiques.

Adopció de mesura cautelar de suspensió de l´article 187 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d´Urbanisme de les Illes Balears.

3N) ÀREA DE SERVEIS SOCIALS I GENT GRAN, EDUCACIÓ, CULTURA, IGUALTAT I DIVERSITAT.

REGIDORA DE L´ÀREA: LA SEGONA TINENT DE BATLIA SRA. MAGDALENA JUAN PUJOL.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

. Serveis de Benestar Socials.

- L'aprovació, disposició i reconeixement de les ajudes de Serveis Socials.

·Educació

-Servei de Política Lingüística

-Centres Escolars que compren Escoletes, Centres d'Ensenyança Primària, Secundària, Centre Universitari, Escola d'Adults i Escola de Música.

·Cultura

-Servei de Política Cultural.

-Igualtat i Diversitat.

SEGON. - Els nomenaments i delegacions acordades es notificaran personalment als designats, i es publicaran al BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent a la signatura d'aquesta Resolució.

TERCER. - Queden sense efecte els Decrets i Resolucions anteriors que s'oposin o contravinguin el contingut del present Decret.

QUART. - Del present Decret se'n donarà compte al Ple de la Corporació a la primera sessió que celebri.

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

(Signat electrònicament: 9 d'octubre de 2023

La batlessa Estefanía Gonzalvo Guirado)