Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 651807
Pròrroga del Pla d'Actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicles turisme per a l'any 2024 – Expedient núm. 245/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja celebrada el 13 d'octubre de 2023 es va adoptar el següent acord:

«FETS I FONAMENTS DE DRET

Vist que el Ple de la Corporació en sessió ordinària celebrada el 30 de març de 2022 va aprovar el Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2022 i 2023 – BOIB Núm. 51 de 16 d'abril de 2022.

Vist que el Ple de la Corporació en sessió ordinària celebrada el 27 de febrer de 2023 va aprovar la modificació de l'apartat II del Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2022 i 2023 – BOIB Núm. 34 de 16 de març de 2023.

Vist el que s'estableix en l'apartat I del Pla d'actuació:

La vigència del Pla d'actuació ve definida en el temps per la seva estacionalitat aplicable als dos anys de durada, que podrà prorrogar-se a un tercer si així ho acorda la Corporació abans de la finalització del segon any.”

 

Vist el que s'estableix en l'apartat II del Pla d'actuació:

El present pla regulador tindrà una vigència de dos anys consecutius, 2022 i 2023, podent prorrogar-se per un any més en les mateixes condicions si la Corporació adopta l'acord corresponent amb anterioritat a la finalització de la seva vigència.”

Vista la proposta de resolució PR/2023/396 de 10 d'octubre de 2023.

RESOLUCIÓ

PRIMER.- Prorrogar per a l'any 2024, el Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicles turisme, amb les mateixes condicions i prescripcions que van ser acordades per als anys 2022 i 2023 del municipi de Sant Joan de Labritja.

SEGON.- El document de llicència s'expedirà per al període que a continuació s'indica, una vegada presentada la documentació que estableix el Pla:

  • Torn únic: Del 15 de maig fins al 15 d'octubre de l'any 2024 (tots els dies inclosos).

La devolució del dipòsit s'efectuarà una vegada finalitzada la temporada 2024, sempre que es compleixin la resta de requisits establerts per a la devolució del dipòsit segons es recull en l'apartat 9.1. del Pla.

TERCER.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament (https://santjoandelabritja.sedelectronica.és/info.0).

QUART.- Ratificar el present acord en la pròxima sessió ordinària que celebri el Ple de la Corporació.»

Enfront del present acord, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se, d'acord amb el que s'estableix en l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, Recurs potestatiu de Reposició davant aquest mateix Òrgan en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació, o impugnar-se directament davant el Jutjat contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptat a partir de l'endemà de la publicació conforme a l'article 46 de la Llei reguladora de la Jurisdicció Contenciós Administrativa.

Sant Joan de Labritja, (signat electrònicament: 16 d'octubre de 2023) La batlessa Maria Tania Marí Marí