Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 650746
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 16 d’octubre de 2023 per la qual es resol la segona convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs específic de mèrits, dels llocs de treball de cap d’equip d’Admissió dels equips d’atenció primària (EAP) de Nuredduna, Santa Maria del Camí i So Na Monda de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 17 de juny de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 82 la Resolució del director gerent d'Atenció Primària de Mallorca de 15 de juny de 2023 per la qual es convoca, en segona convocatòria, la provisió, pel sistema de concurs específic de mèrits, dels llocs de treball de cap d'equip d'Admissió dels equips d'atenció primària (EAP) de Nuredduna, Santa Maria del Camí i So Na Monda de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

2. El dia 10 d'octubre de 2023 s'ha publicat en el web del Servei de Salut de les Illes Balears la Resolució del director gerent d'Atenció Primària de Mallorca d'aquesta mateixa data per la qual s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb la causa d'exclusió, de la convocatòria, en la qual hi figura admesa una única persona en relació amb dos dels llocs concrets convocats i es disposa que “Atenent els principis d'eficiència i celeritat, atès que únicament concorre una persona aspirant (en relació amb dos dels llocs concrets convocats), que reuneix les condicions i requisits establerts en la convocatòria, s'accepta la proposta de la Comissió de Valoració de què s'eximeixi la valoració dels seus mèrits i de què se li adjudiqui de manera directa el lloc de feina convocat en aquesta persona, mitjançant una resolució que s'ha de publicar en el BOIB”, i en relació amb l'altre lloc convocat no hi figuren persones admeses.

3. Ateses les anteriors consideracions, una vegada finalitzat el procediment, es resol la convocatòria i es nomenen aquestes persones per a ocupar dos dels llocs concrets convocats i es declara desert l'altre.

Fonaments de dret

1. Acord del Consell de Govern de 30 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de feina del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública.

3. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de març de 2023 de modificació de la plantilla orgànica de personal estatutari de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar la provisió, pel sistema de concurs específic de mèrits, del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'EAP de Santa Maria del Camí de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca al senyor Antonio Rubí Tirado, amb DNI ***8604*G, per un període d'un any atesa la seva condició de personal estatutari amb un nomenament temporal de caràcter interí.

2. Adjudicar la provisió, pel sistema de concurs específic de mèrits, del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'EAP de So Na Monda de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca a la senyora Francisca Rosa Botellas Subirana, amb DNI ***1338*G, per un període d'un any atesa la seva condició de personal estatutari amb un nomenament temporal de caràcter interí.

3. Declarar deserta la segona convocatòria per a la provisió, pel sistema de concurs específic de mèrits, del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'EAP de Nuredduna de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca per quan no hi ha cap persona admesa a la convocatòria.

4. Les persones designades han de prendre possessió dels llocs adjudicats dins del termini màxim d'un mes a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el BOIB. En aquells casos en què les persones adjudicatàries ho sol·licitin i sempre que es justifiqui degudament, l'òrgan convocant pot concedir una pròrroga del termini esmentat.

5. Les persones nomenades no podran participar en els concursos de provisió de llocs durant un termini mínim de dos anys comptadors des del dia en què prenguin possessió dels llocs, excepte en els supòsits de remoció o supressió del lloc de feina, de redistribució d'efectius o altres supòsits de mobilitat forçosa.

6. Els efectes econòmics i administratius del nomenament només es produiran una vegada s'hagi efectuat la presa de possessió dels llocs adjudicats.

7. Publicar aquesta resolució en el portal corporatiu del Servei de Salut de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears dins el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 16 d'octubre de 2023)

El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca Carlos Raduán de Páramo