Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FORNALUTX

Núm. 650285
Correcció errades edicte 9602 del BOIB nº 139

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 389/2023

DECRET DE BATLIA

Havent-se observat errors en la transcripció del text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria i bases que regiran el procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball coma funcionari interí per la provisió d'operaris de brigada s'obres i serveis, grup E, de l¡Ajuntament de Fornalutx , publicat al BOIB, NÚM 139 dia 12 de'octubre de 2023,

RESOLC

Primer.- Rectificar els errors següents i  comunicar a totes les persones interessades :

8. FASES DEL CONCURS

8.1 Primera fase: valoració dels mèrits

1) Experiència professional (fins a 22 punts):

On diu

A) Experiència professional acreditada prestant serveis a qualsevol administració pública desenvolupant funcions o tasques anàlogues a les de la present convocatòria. Aquesta experiència s'ha d'acreditar mitjançant la presentació d'un certificat de serveis prestats expedit per l'Administració corresponent, on s'haurà d'indicar el grup, la categoria i la durada dels serveis o mitjançant certificat de vida laboral i contractes de treball: 0,50 punts per mes complet treballat. (fins a 10 punts).

B) Experiència professional acreditada prestant serveis per a qualsevol empresa o persona privada, desenvolupant funcions o tasques anàlogues a les de la present convocatòria. Aquesta experiència s'ha d'acreditar mitjançant certificat de vida laboral i contractes de treball: 0,30 punts per mes complet treballat. (fins a 8 punts).

Ha de dir

A) Experiència professional acreditada prestant serveis a qualsevol administració pública desenvolupant funcions o tasques anàlogues a les de la present convocatòria. Aquesta experiència s'ha d'acreditar mitjançant la presentació d'un certificat de serveis prestats expedit per l'Administració corresponent, on s'haurà d'indicar el grup, la categoria i la durada dels serveis o mitjançant certificat de vida laboral i contractes de treball: 0,50 punts per mes complet treballat. (fins a 12 punts).

B) Experiència professional acreditada prestant serveis per a qualsevol empresa o persona privada, desenvolupant funcions o tasques anàlogues a les de la present convocatòria. Aquesta experiència s'ha d'acreditar mitjançant certificat de vida laboral o contractes de treball: 0,30 punts per mes complet treballat. (fins a 10 punts).

Segon.- El termini de presentació de sol·licituds per poder participar en aquesta convocatòria serà de 7 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui la convocatòria en el BOIB. Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

Tercer.- Publicar en el BOIB.

(Signat electrònicament: 16 d'octubre de 2023)

El batle Francisco Marroig Arbona