Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 648885
Resolució de Batlia número 2231 de dia 05/10/2023 en virtut de la que s’aprova la integració en la borsa de treball per cobrir places amb caràcter laboral temporal d’oficial primera - conductor/a de vehicles municipals i serveis de grua de l'Ajuntament de Santa Margalida per a la contractació interina com a personal laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El senyor batle, en data 5 d'octubre de 2023, ha dictat el Decret de Batlia número 2231 que a continuació es transcriu:

«Per Decret de Batlia nnúm. 2023-1225, de data 5 de juny de 2023, s'aprova la convocatòria i les bases que han de regir el procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball per cobrir places amb caràcter laboral temporal d'oficial primera - conductor/a de vehicles municipals i serveis de grua de l'Ajuntament de Santa Margalida per a la contractació interina com a personal laboral temporal (BOIB núm. 77, de 10 de juny de 2023)

El Tribunal Qualificador, en data 28 de setembre de 2023, va aixecar acta aprovant provisionalment la puntuació obtinguda pels aspirants, atorgant un termini de cinc dies hàbils des de la publicació de la mateixa per formular al·legacions.

Transcorregut aquest termini sense que s'hagin presentat al·legacions, de conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local, i d'acord amb la Base Vuitena de la convocatòria 

RESOLC 

PRIMER. Donar per finalitzat el procés de selecció per a la creació d'una borsa de treball per cobrir places amb caràcter laboral temporal d'oficial primera - conductor/a de vehicles municipals i serveis de grua de l'Ajuntament de Santa Margalida per a la contractació interina com a personal laboral temporal (BOIB núm. 77, de 10 de juny de 2023).

SEGON.-  Integrar en la borsa de treball per cobrir places amb caràcter laboral temporal d'oficial primera - conductor/a de vehicles municipals i serveis de grua de l'Ajuntament de Santa Margalida da amb els següents aspirants i pel següent ordre:

 

Identitat de l'Aspirant

DNI

FASE OPOSICIÓ

FASE CONCURS

TOTAL

1

ANTONIO RAYA SÁNCHEZ

2531****G

48

1

49

2

ANTONI MARIMON MONSERRAT

4165****V

40

6,5

46,5

TERCER.- Publicar la present Resolució en el BOIB i al tauler d'anuncis electrònic de la seu electrònica de l'Ajuntament  i al Portal de Transparència.»

El que es fa públic pel general coneixement i als efectes oportuns.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (9 d'octubre de 2023)

El batle Joan Monjo Estelrich