Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 642272
Anunci aprovació inicial del "Reglament municipal per l'ús de les llengües oficials"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Corporació plenària, en sessió de dia 28 de setembre actual, va adoptar l'acord que es transcriu amb la finalitat d'aprovar inicialment el “Reglament municipal per l'ús de les llengües oficials de l'Ajuntament de Calvià”.

“19. PROPOSTA PER APROVAR INICIALMENT EL “REGLAMENT MUNICIPAL PER L'ÚS DE LES LLENGÜES OFICIALS” DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ.

Vist l'informe emès pels serveis tècnics municipals, així com la necessitat d'actualitzar el reglament de normalització lingüística municipal.

Vist l'anterior, el que estableix la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, la Llei 20/2006, municipal i de règim local de les Illes Balears i resta de normativa concordant i en virtut de les competències atribuïdes per l'art. 22 LRBRL tinc a bé proposar l'adopció del següent

 ACORD

Primer.- Aprovar inicialment el “Reglament municipal per l'us de les llengües oficials” de l'Ajuntament de Calvià que s'adjunta a la present proposta.

Segon.- Sotmetre aquest acord d'aprovació inicial a informació pública i audiència dels interessats durant el termini de trenta dies en la forma disposada en els apartats b) i c) de l'article 102 de la Llei municipal i de règim local de les Illes Balears. Dins de l'esmentat termini, els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions, objeccions o observacions que estimin oportunes.

Tercer.- Les reclamacions, objeccions o observacions que es presentin seran resoltes per la Corporació plenària. En el cas que no es presentessin durant el termini d'exposició pública, l'acord inicial s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés, en aquest cas serà publicat al BOIB el text íntegre del present acord.

Quart.- El Reglament entrarà en vigor d'acord amb el que disposa l'article 103 de la Llei municipal i de règim local de les Illes Balears, i sempre que hagin transcorregut els terminis establerts per l'article 113 de la mateixa Llei.”

El que es publica en el BOIB en compliment del que disposa l'article 49.b) de la Llei de bases de règim local. 

 

Calvià, a data la firma electrònica (9 d´octubre de 2023)

El batle Juan Antonio Amengual Guasp