Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 614294
Resolució del director general de Personal Docent, de dia 27 de setembre de 2023, per la qual es nomenen directors de centres docents públics no universitaris amb caràcter extraordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 12 del Decret 96/2010, de 30 de juliol, pel qual es regulen els centres integrats de formació professional dins l'àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears determina quins són els òrgans de govern dels centres integrats de formació professional estableix que la direcció dels centres integrats s'ha de proveir pel procediment de lliure designació, segons el que disposa l'article 13.1 del Reial decret 1558/2005, de 23 de desembre.

Els càrrecs de cap d'estudis i secretari o secretària han de ser proposats pel director o directora, com també el cap o la cap d'àrea econòmica, compres i manteniment.

També estableix que, en el cas de centres integrats de titularitat de la Conselleria d'Educació i Cultura, actual Conselleria d'Educació i Universitats, el director o directora ha de ser nomenat entre personal funcionari públic docent.

El decret 46/2022, de 28 de novembre, crea el Centre Integrat de Formació Professional CIFP Pere de Son Gall, al terme municipal de Llucmajor, (BOIB núm. 155, de 29 de novembre).

El decret 47/2022, de 28 de novembre, crea el Centre Integrat de Formació Professional CIFP Politècnic de Llevant, al terme municipal de Manacor, (BOIB núm. 155, de 29 de novembre).

L'Ordre 17/2023 del conseller d'Educació i Formació Professional de12 de maig de 2023 per la qual es disposa la posada en funcionament del Centre Integrat de Formació Professional CIFP Pere de Son Gall, al terme municipal de Llucmajor (BOIB núm. 69, de 25 de maig) estableix que el nou centre educatiu iniciarà l'activitat el curs 2023-2024 a les instal·lacions de l'actual IES Llucmajor distribuint i fent compatibles els espais per atendre l'oferta educativa de l'IES Llucmajor i la que quedarà assignada al CIFP Pere de Son Gall.

L'Ordre 18/2023 del conseller d'Educació i Formació Professional de12 de maig de 2023 per la qual es disposa la posada en funcionament del Centre Integrat de Formació Professional CIFP Politècnic de Llevant, al terme municipal de Manacor (BOIB núm. 69, de 25 de maig) estableix que el nou centre educatiu iniciarà l'activitat el curs 2023-2024 a les instal·lacions de l'actual IES Manacor distribuint i fent compatibles els espais per atendre l'oferta educativa de l'IES Manacor r i la que quedarà assignada al CIFP Politècnic de Llevant.

Les Ordres esmentades preveuen, a l'article 6, el nomenament d'un director com a càrrec unipersonal i de govern, amb caràcter extraordinari, per un període de dos anys. També preveu que el nomenament s'ha de fer a proposta de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar amb caràcter extraordinari el senyor Miquel Sastre Gómez, amb DNI ***3293**, com a director del CIFP Pere de Son Gall, amb efectes des del dia 1 de juliol de 2023 i com a màxim fins al 30 de juny de 2024.

2. Nomenar amb caràcter extraordinari el senyor Miquel Amengual Gayà, amb DNI ***2116**, com a director del CIFP Politècnic de Llevant, amb efectes des del dia 1 de juliol de 2023 i com a màxim fins al 30 de juny de 2024.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des del dia següent al de la publicació d'aquesta Resolució al BOIB, de conformitat amb el que disposen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (11 d'octubre de 2023)

El director general de Personal Docent Salvador Ruiz Borràs