Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 640808
Publicació del nom de les editorials adjudicatàries de l’edició, la distribució i la promoció dels Premis Mallorca de Creació Literària 2023 en les modalitats de narrativa, poesia, assaig, textos teatrals i literatura infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni, en data de 6 d'octubre de 2023, ha dictat la Resolució núm. 21868, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

1. El passat 27 d'abril de 2023, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística va dictar la Resolució d'aprovació de la convocatòria dels Premis Mallorca 2023 de Creació Literària en les modalitats de narrativa, poesia, assaig, textos teatrals i literatura infantil (BOIB núm. 59, de 9 de maig de 2023).

2. L'article 4 d'aquesta convocatòria disposa que les obres presentades es poden retirar sempre que es faci abans del 31 d'octubre de 2023:

«En haver estat presentada una obra, l'autor no la pot retirar per fer-hi correccions ni per ampliar-ne el text. No obstant això, l'autor pot decidir retirar la seva obra de la convocatòria sempre que ho faci abans del 31 d'octubre de 2023.»

3. L'article 14 d'aquesta convocatòria disposa el següent:

«El Consell editarà les obres guanyadores i en farà promoció, a través de l'editorial a qui s'hagi adjudicat aquest encàrrec per concurs públic.

El nom de les editorials adjudicatàries es farà públic abans del 15 d'octubre de 2023, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El fet de presentar les obres als Premis Mallorca de Creació Literària implica l'acceptació d'aquestes bases i, per tant, la cessió dels drets d'autor a l'editorial que el Consell de Mallorca contracti per publicar les obres guanyadores.»

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Anunciar que les editorials que s'encarregaran de l'edició, la distribució i la promoció de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària 2023 seran Disset Edició (NIF B07649825) per al premi de literatura infantil il·lustrada i el Grup Editorial Sargantana (NIF B98609563) sota el segell de Galés Edicions per a narrativa, poesia, textos teatrals i assaig.

2. Informar que els models de contracte d'aquestes editorials es poden consultar en els enllaços següents: contracte guanyadors literatura infantil il·lustrada <http://bit.ly/dissetediciocontracte> i contracte guanyadors de narrativa, assaig, poesia i textos teatrals (<http://bit.ly/galesediciocontracte>).

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada, dins el termini d'un mes, davant aquesta consellera executiva o davant el Consell Executiu, que és l'òrgan competent per resoldre'l, comptador a partir de l'endemà al de la publicació de la resolució.

Contra la desestimació expressa dels recursos d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorreguts tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

(Signat electrònicament: 9 d'octubre de 2023)

El secretari tècnic de Cultura i Patrimoni Marcos Felipe Nicholas