Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 642369
Resolució de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) per la qual es deixa sense efecte la Resolució del titular de la direcció del Servei d’Ocupació de les Illes Balears de delegació de signatura de les propostes de resolució sobre determinades matèries, en la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Recentment, s'han introduït canvis en l'estructura orgànica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant el Decret 12/2023, de 10 de juliol (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol (BOIB núm. 102, de 20 de juliol) i el Decret 17/2023, de 23 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 117, de 24 d'agost), en què el SOIB s'adscriu a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

2. A causa d'aquests canvis s'han modificat totes les delegacions de competències i de signatura aprovades durant l'anterior legislatura, la qual cosa fa aconsellable deixar sense efecte la Resolució del titular de la direcció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears que va delegar la signatura de les propostes de resolució en matèria d'acreditació i inscripció de centres en la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació (BOIB núm. 106, de 20 d'agost de 2016).

Fonaments de dret

1. L'article 12 de la Llei 40/2015, d'1 d'Octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. D'acord amb l'article 16 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon al director del SOIB realitzar les propostes de resolució dels assumptes que afecten a les àrees de la seva competència.

3. El Decret 22/2020, de 24 de juliol, d'aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix a l'article 11 les funcions de la Direcció del SOIB.

Per tot això, d'acord amb l'article 42 d) de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

Resolució

1. Deixar sense efecte la Resolució del titular de la direcció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears de delegació de signatura de les propostes de resolució sobre determinades matèries, en la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació (BOIB núm. 106, de 20 d'agost de 2016).

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 15 de setembre de 2023)

La directora del SOIB Catalina Jimenez Aleñar