Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 642241
Resolució de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) per la qual es deixa sense efecte la Resolució del director del Servei d’Ocupació de les Illes Balears de 5 d’abril de 2017, per la qual s’estableix la suplència de la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació en relació amb l’ordenació o la sol·licitud d’inserció de texts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l’Estat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Recentment, s'han introduït canvis en l'estructura orgànica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant el Decret 12/2023, de 10 de juliol (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol (BOIB núm. 102, de 20 de juliol) i el Decret 17/2023, de 23 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 117, de 24 d'agost), en què el SOIB s'adscriu a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

2. A causa d'aquests canvis s'han revisat totes les delegacions de competències i de signatura aprovades durant l'anterior legislatura, la qual cosa fa aconsellable deixar sense efecte la Resolució del director del Servei d'Ocupació de les Illes Balears de 5 d'abril de 2017 que va establir la suplència de la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació en relació amb l'ordenació o la sol·licitud d'inserció de texts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOIB núm. 44, de 13 d'abril de 2017).

Fonaments de dret

1. L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s'han de substituir en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència, malaltia o vacant, d'acord amb el que estableix aquesta Llei.

2. Així mateix, l'article 33.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, disposa que la suplència l'ha de determinar el superior jeràrquic del titular de l'òrgan afectat entre els titulars d'òrgans del mateix rang o del rang immediatament inferior. I afegeix que si no hi ha designació expressa, els supleix el superior jeràrquic.

Per tot això, d'acord amb l'article 42 d) de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

Resolució

1. Deixar sense efectes la Resolució del director del Servei d'Ocupació de les Illes Balears de 5 d'abril de 2017 per la qual s'estableix la suplència de la persona titular del departament que exerceix les funcions en matèria de Formació i Ocupació en relació amb l'ordenació o la sol·licitud d'inserció de texts en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOIB núm. 44, de 13 d'abril de 2017).

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 15 de setembre de 2023)

La directora del SOIB Catalina Jiménez Aleñar