Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 642228
Resolució de la vicepresidenta del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) de delegació de competències en matèria de gestió dels serveis comuns a la directora del SOIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Recentment, s'han introduït canvis en l'estructura orgànica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, vigent fins ara, mitjançant el Decret 12/2023, de 10 de juliol (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol (BOIB núm. 102, de 20 de juliol) i el Decret 17/2023, de 23 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 117, de 24 d'agost), en què el SOIB s'adscriu a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, i se suprimeixen les matèries de planificació, gestió i coordinació de les polítiques actives d'ocupació, d'informació, orientació i intermediació en el mercat laboral, atribuïdes a la Direcció General de Model Econòmic i Ocupació.

2. Aquests canvis aconsellen revisar les delegacions de signatura anteriors que es varen aprovar mitjançant la Resolució de la vicepresidenta del SOIB de delegació de signatura en la persona titular de la direcció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears i en la persona titular del Departament que exerceixi les funcions de Formació i Ocupació (BOIB núm. 105, de 18 d'agost de 2016); i la Resolució del vicepresident del Servei d'Ocupació de les Illes Balears de delegació de signatura en la persona titular de la direcció del SOIB (BOIB núm. 107, de 31 d'agost de 2017) i aprovar una nova resolució en la qual s'estableixi un nou règim de delegació de competències similar al que contenien les anteriors.

Fonaments de dret

1. Els articles 8 i 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. L'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. L'article 3 de la Llei 7/2000, de 15 de juny (BOCAIB núm. 80, de 29 de juny), de creació del SOIB, modificada per la Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l'any 2015 (BOIB núm. 178, de 30 de desembre), estableix que la Vicepresidència és l'òrgan unipersonal encarregat de la gestió dels serveis comuns; i que el càrrec recau en la persona titular de la secretaria general de la conselleria d'adscripció i les seves funcions són, entre altres, gestionar el patrimoni i els assumptes generals del SOIB i els recursos humans, econòmics i jurídics del Servei.

6. L'article 10 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, d'aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix les funcions de la Vicepresidència del SOIB.

Per tot això, d'acord amb l'article 42 c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

Resolució

1. Delegar en la directora del SOIB les competències que, d'acord amb la legislació aplicable, corresponen a la Vicepresidència del SOIB en les matèries següents:

- La gestió patrimonial dels béns mobles i immobles i el manteniment de l'inventari del SOIB.

- La gestió dels assumptes generals del Servei: règim interior, manteniment d'instal·lacions i similars.

- La gestió dels recursos humans, econòmics i jurídics del Servei.

2. Deixar sense efecte qualsevol altre resolució que s'hi oposi o la contradigui i, expressament les resolucions següents:

- Resolució de la vicepresidenta del SOIB de delegació de signatura en la persona titular de la direcció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears i en la persona titular del Departament que exerceixi les funcions de Formació i Ocupació en relació amb les matèries delegades mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria, i president del SOIB d'11 de agost de 2016 de delegació de competències en la Vicepresidència del SOIB; així com l'autorització de les comissions per raó de servei amb dret a indemnització i en matèria relativa a funcions jurídiques (BOIB núm. 105, de 18 d'agost de 2016).

- Resolució del vicepresident del Servei d'Ocupació de les Illes Balears de delegació de signatura en la persona titular de la direcció del SOIB (BOIB núm. 107, de 31 d'agost de 2017).

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Aquesta Resolució esdevé efectiva el mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 19 de setembre de 2023)

La vicepresidenta del SOIB Marta García Noguera