Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 639652
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de caràcter extraordinari de 25 de setembre de 2023, relatiu a l’ampliació de membres de la Comissió Tècnica Assessora en matèria d’Urbanisme i Ordenació del Territori (exp.0342-2023-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 2.1 del Reglament de Funcionament de les Comissions Tècniques Assessores en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori i Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca estableix que «correspon al Ple del Consell Insular de Menorca determinar el nombre de membres» d'aquestes comissions, «i a la presidència del Consell Insular designar i nomenar els diferents membres, titulars i suplents».

En aplicació de l'esmentada norma, el Ple del Consell Insular de Menorca adoptà, en sessió de dia 31 de juliol de 2023, l'acord que la Comissió Tècnica Assessora en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori estigui integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i setze vocals.

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears ha plantejat, en ofici amb registre de data núm. 31289, d'11.08.2023, la possibilitat que l'esmentada comissió compti amb algun representant del Govern de les Illes Balears en matèria d'ordenació territorial i urbanisme. La petició es fonamenta en la recerca d'una millor coordinació entre el Govern de les Illes Balears i els consells insulars entre les diferents matèries que comparteixen, entre d'altres la d'ordenació territorial i urbanística.

En conseqüència, i considerant positivament la proposta de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, i per tal de fer-la possible, el Ple per majoria adoptà l'acord següent:

La Comissió Tècnica Assessora en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocals.

ACORD

La Comissió Tècnica Assessora en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocals.

 

Maó, 9 d'octubre de 2023

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)