Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 639162
Designació Tribunal qualificador de la convocatòria per la formació d’una borsa de treball de personal laboral temporal, agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. núm.: 1880/2023

Procediment: Seleccions de Personal y Provisions de Llocs de treball, personal laboral temporal, agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL).

Es fa constar que en data 09 d'octubre de 2023, s'ha dictat el Decret de Batlia núm. 2023-1177, pel qual es designa el Tribunal qualificador de la convocatòria per la formació d'una borsa de treball de personal laboral temporal, agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL), conforme segueix:

President: titular Xavier Rodríguez Abril, secretari de l'Ajuntament de Manacor, suplent Joan García Cortés, secretari de l'Ajuntament de Felanitx.

Vocals (3): titular 1: Helena España Marí, interventora de l'Ajuntament de sa Pobla, suplent Raimundo Tomás Montis Sastre, secretari-interventor de l'Ajuntament de Llubí.

titular 2: Elena Palacios Tuñón, secretària de l'Ajuntament Mancor de la Vall, suplent Margalida Jaume Boyeras, tècnica d'administració general de l'Ajuntament de Lloseta.

titular 3: Francesc Cantallops Cantallops, assesor lingüístic de l'Ajuntament de sa Pobla, suplent M.ª Magdalena Vicens Pons, secretària de l'Ajuntament de Santa Margalida.

Secretari: titular Llorenç Reus Riera, secretari accidental Ajuntament de sa Pobla, suplent Antoni Payeras Beltrán, secretari de l'Ajuntament de Lloseta.

La qual cosa es publica al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), tot d'acord amb les bases de la convocatòria, als efectes oportuns. Aquesta Resolució, així com la resta que es derivin del present procediment, es publicaran a la seu electrònica de l'Ajuntament de sa Pobla.

 

Sa Pobla, a la data de signatura electrònica (10 d'octubre de 2023

El batle - president Biel Ferragut Mir)