Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 637902
Anunci de la llista definitiva i creació de la comissió avaluadora per a la beca d’investigació de l’àrea d’Igualtat del Consell Insular de Formentera 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

APROVACIÓ DE LA LLISTA DEFINITIVA D'ASPIRANTS ADMESOS I NOMENAMENT DE LA COMISSIÓ AVALUADORA DELS PROJECTES PRESENTATS A LA BECA D'INVESTIGACIÓ DE L'ÀREA D'IGUALTAT I LGTBI DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA DE 2023

Per resolució de Presidència del 9 d'octubre de 2023, corresponent a l'expedient 2023/5451; s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos a la Beca d'investigació de l'àrea d'Igualtat i LGTBI del Consell Insular de Formentera de 2023, de conformitat amb el següent:

“La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió celebrada el 21 de juliol de 2023, aprovà la convocatòria i las bases per regular la concessió d'una Beca d'investigació per l'impuls de la investigació científica vinculada a la recuperació històrica de les dones a l'illa de Formentera tenint en compte totes les etapes de la vida. Aquestes bases varen ser publicades en el BOIB número 2023/107, d'1 d'agost.

Vista la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Vist que la clàusula setena de les bases de la convocatòria estableix que a la finalització del període de presentació de sol·licituds el Consell Insular de Formentera publicarà la llista provisional d'admesos i exclosos en el procediment, establint-se un termini des de l'endemà de la publicació del llistat a la web de la institució i en el tauler d'anuncis, per esmenar les causes especificades com a motiu d'exclusió.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds en data 13 setembre i efectuada la comprovació de la documentació presentada pels aspirants, per part de l'àrea d'igualtat de la corporació, resulta que els requisits especificats al punt 5.2 de les Bases de la convocatòria s'han justificat correctament, per la qual cosa correspon a aprovar la llista definitiva d'admesos i a nomenar els membres de la Comissió avaluadora de la Beca d'investigació de l'àrea d'Igualtat i LGTBI 2023, de conformitat al punt 7.3 de les Bases.

Atès que el punt 10 de les bases estableix que la Comissió Avaluadora serà l'òrgan col·legiat encarregat d'examinar les sol·licituds presentades i emetre l'informe que ha de servir per a la resolució de la concessió.

Per tot l'anterior, i en ús de les competències que em confereix la legislació vigent

HE RESOLT

1. Aprovar la llista definitiva d'aspirants admesos conforme al següent:

Núm. Ordre

Investigadors

1

DNI: 46997648-T

DNI: 21780270-Y

2

NIE: X-8664286-W

NIE: X-5654098-P

2. Nomenar les següents persones perquè conformin la Comissió Avaluadora encarregada de valorar els projectes presentat a la Beca d'investigació de l'àrea d'Igualtat i LGTBI del Consell Insular de Formentera per a 2023, d'acord amb el punt 10 de les bases reguladores:

  • Presidència:
    • Sra. María Aurora Carrasco Lopez, llicenciada en Psicologia, tècnica de Igualtat del Consell Insular de Formentera
  • Vocalies tècniques:
    • Sr. Carles Torres Torres, llicenciat en Filologia Romànica, tècnic d' assessorament lingüístic del Consell Insular de Formentera
    • Sr. Borja Moya Castillo, llicenciat en Història, auxiliar administratiu del Consell Insular de Formentera
    • Sra. Anna Peix Calvo, Diplomada en Treball Social, Coordinadora del punt de informació i atenció a les dones
    • Sr. Santiago Colomar Ferrer, doctor en Història, professor departament ciències socials del IES Marc Ferrer
  • Secretària:
    • Sra. Maria Teresa Ferrer Escandell, llicenciada en Dret i lletrada del Consell Insular de Formentera

3. Recordar que la Comissió Avaluadora resoldrà totes les qüestions derivades de l'aplicació de les bases d'aquesta convocatòria. Els actes administratius que se'n derivin podran ser impugnats de conformitat amb el que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com si s'escau, a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

4. Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis i al tauler d'anuncis virtual de la pàgina web de la Corporació als efectes legals oportuns”.

 

Formentera, amb la data de la signatura electrònica, 09 de setembre de 2023

El president Lorenzo Córdoba Marí