Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 637769
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, les quals es detallen a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 MOVESIII-3491/2021

SLU, EMALLORCA TECHNOLOGY

***6000**

És necessari presentar el document 1 corresponent a la subvenció MOVES III. Cal aportar DNI o NIE del representant legal de l'empresa. Cal aportar escriptures de l'empresa. Cal aportar CIF de l'empresa. Cal aportar 3 pressuposts. Cal aportar document 2 degudament emplenat. Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2. És necessari presentar el document 6 corresponent a la subvenció MOVES III. És necessari presentar el document 7 corresponent a la subvenció MOVES III. És necessari presentar el document 8 corresponent a la subvenció MOVES III.

 MOVESIII-3529/2021

XIANG ZHANG, DONGDONG

***6412**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i manca la signatura del sol·licitant. Cal aportar còpia DNI. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3611/2021

SCHREIBER, ELMAR

***3573**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat.

 MOVESIII-3690/2021

HONOLULU SA

***0224**

No coincideix l'emplaçament del pressupost amb el que apareix en el document 5.

 MOVESIII-3694/2021

SORIANO DIVIESO, FRANCISCO

***7910**

En el document 1 cal emplenar degudament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant" i cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3700/2021

CP RESIDENCIAL NA BURGUESA PALMA

***6322**

Cal aportar document acreditatiu del representant per poder acarar la signatura. El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris. En el document 5 no coincideix el nom del representant legal de l'empresa instal·ladora amb la persona que signa com a representant de l'empresa instal·ladora. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre.

 MOVESIII-3701/2021

WENEA URBAN S.L.

***8962**

En el pressupost presentat del PRVE no coincideixen el nombre de punts amb el que apareix en el document 5. Aclarir aquesta divergència.

 MOVESIII-3702/2021

FUSION CIUTADELLA S.L.

***8870**

En el document 1 manca la signatura del representant legal de l'empresa sol·licitant. Manca DNI del representant legal de l'empresa. Manca CIF de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3704/2021

HASSAR, SOFIANE

***3692**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat

 MOVESIII-3708/2021

VALLS MIR, AGUSTI

***3554**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. En el pressupost ha d'aparèixer l'emplaçament on es realitzarà la instal·lació. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3709/2021

BUSTAMANTE AIBAR, VICENTE

***4368**

En el document 1 falta la signatura del sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3711/2021

CABRERA CHAMORRO, RAUL

***4785**

En el document 1 la inversió amb IVA no coincideix amb la del tràmit telemàtic, cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la signatura del sol·licitant. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

 MOVESIII-3715/2021

MAS LLULL, MARIA MONTSERRAT

***6635**

En el pressupost la potència instal·lada (22 kWh) no coincideix amb la potència declarada en Doc. 5 (7.4 kWh ) Aclarir aquestes divergències.

 MOVESIII-3716/2021

SEGUI GIL, FRANCISCA

***6504**

Còpia del rebut d'impost de tracció mecànica de l'últim any que el cotxe va estar d'alta. En el document 8 manca una pàgina

 MOVESIII-3717/2021

SOLARTA BALEAR SL

***8910**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 MOVESIII-3721/2021

TITAN MARINE AIR EUROPE SL

***5406**

En el document 1 cal emplenar l'apartat "representant legal" i cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada, Al pressupost manca la data i no està a nom del sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3722/2021

MARTINEZ RODRIGUEZ, IGNACIO ALBERTO

***5775**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat, El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3724/2021

PIÑA AGUILO, MIGUEL

***7697**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle desballestat. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR.

 MOVESIII-3725/2021

RUIZ LLABRES, VIRGINIA

***2285**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3728/2021

OLIVER OLIVER, LUIS MIGUEL

***1979**

El pressupost ha d'estar desglossat per partides i costos unitaris.

 MOVESIII-3729/2021

SENYER SL

***2708**

És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3730/2021

MOLINA ALVAREZ, JOSEFINA

***1383**

El pressupost o la factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 MOVESIII-3732/2021

INTERNACIONAL BALEAR COURIER,S.L.

***5425**

Falta el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta el document 7, declaració principis PRTR. Falta el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3733/2021

INTERNACIONAL BALEAR COURIER,S.L.

***5425**

Falta el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta el document 7, declaració principis PRTR. Falta el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3736/2021

RODRIGUEZ PEREZ, JOSEFINA

***9936**

En el document 5 falta la signatura de l'empresa instal·ladora o tècnic competent.

 MOVESIII-3737/2021

ROTGER FRAU, MARÍA FRANCISCA

***3785**

En el pressupost apareix un carregador amb potència d'11 kW però en el document 5 s'indica que es vol instal·lar un carregador amb potència de 7 kW. Aclarir aquesta discrepància.

 MOVESIII-3739/2021

COMERCIAL MEDICA REMEX SL

***2852**

Falta marcar si pertany al col·lectiu del sector taxi. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3740/2021

COMERCIAL MEDICA REMEX SL

***2852**

Falta marcar si pertany al col·lectiu del sector taxi. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3742/2021

MARTIN GARCIA, MARIA CRUZ

***8685**

La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3744/2021

FLORIT JUANEDA, JOSEP

***4122**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3746/2021

MARTINEZ ALEJANDRE, MARIA JESUS

***9504**

En el document 1 cal emplenar degudament l'apartat "Dades específiques del sol·licitant", cal indicar si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar (el document presentat no es visualitza).

 MOVESIII-3747/2021

BOZGAN, MARIUS VIOREL

***7501**

El document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3749/2021

FIGUEROLA FERRAGUT, ANTONI

***5145**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial i el document 1 ha d'estar signat pel sol·licitant. És necessari presentar certificat d'empadronament. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3750/2021

DOME CONSULTING & SOLUTIONS SL

***0235**

El pressupost/factura ha de estar a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajuda.

 MOVESIII-3752/2021

COMUNIDAD EVANGELICA DE HABLA ALEMANA

***0014**

Al pressupost manca la data. L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la del pressupost. Tampoc coincideix l'import. Aclarir aquesta divergència.

 MOVESIII-3754/2021

HERNÁNDEZ MIRALLES, ÓSCAR

***7662**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3755/2021

CAMPOMAR MOYA, GABRIEL

***4625**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar fotocòpia DNI, La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3756/2021

MELCHOR MASCARO SA UNIPERSONAL

***0452**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial. Cal aportar escriptura amb el canvi de raó social.

 MOVESIII-3759/2021

PRATS SERRA, JOSE JAVIER

***7759**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. En el document 5 falta la signatura del sol·licitant. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3760/2021

COBO BALAGUER, FERNANDO

***0179**

Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3761/2021

MUNTANER RIUTORT, MARGARITA

***2480**

Al pressupost l'emplaçament de la instal·lació no coincideix amb l'adreça indicada al tràmit telemàtic i al document 5. Aclarir aquesta divergència. Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3763/2021

BALDELLI, LUCA

***5895**

Cal aportar certificat d'empadronament actualitzat. És necessari presentar document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 MOVESIII-3764/2021

ARTEMATIC PUERTAS, S.L.U.

***9602**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3769/2021

TIMONER GARCIA, IGNACIO

***1261**

En el tràmit telemàtic s'indica que és autònom i en el document 1 no. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis.

 MOVESIII-3774/2021

ALORAC ILLES BALEARS S L

***7756**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar CIF. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Manca document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Manca document 7, declaració principis PRTR. Manca document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-3777/2021

MIQUEL GARAU, JUAN CARLOS

***1817**

Cal aportar certificat d'empadronament.

 MOVESIII-3779/2021

MUNAR MUNAR, JULIA

***5676**

Falta DNI del sol·licitant actualitzat. En el document 7 manca el nom del sol·licitant. En el document 8 manca el nom del sol·licitant.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma,  2 d'octubre de 2023

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez