Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 637575
Modificació de les característiques de la plaça de personal eventual, Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que, el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada en data 5 d'octubre de 2023, ha resolt la modificació de les característiques de la plaça de personal eventual, Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, en el següent sentit:

“Primer.- Modificar la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament referida a la plaça de personal eventual, Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, en el següent sentit:

On diu:

5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, en l'àrea de medi ambient.

Ha de dir:

5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, a temps parcial (80%), amb una retribució de 36.000,00 euros bruts anuals (corresponents a un sou anual per dedicació complerta de 45.000.- € bruts anuals), en l'àrea de medi ambient.

Segon.- Modificar la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia, de personal funcionari eventual, en el següent sentit:

On diu:

A.4. Personal eventual:

A.4.5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat , 1

Ha de dir:

A.4. Personal eventual:

A.4.5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat (80%), 1

Tercer.- Remetre edicte de la present resolució per tal de què es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- D'acord amb els articles 126.3 RTLL i 169 TRLRHL, la modificació de la plantilla es sotmetrà a informació pública durant un termini de 15 dies hàbils a comptar del següent a la publicació de l'anunci al BOIB, als efectes de que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar-hi al·legacions. Transcorregut aquest termini, si no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu aquest acord d'aprovació inicial.”

El que es fa públic als efectes oportuns,

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (9 d'octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó