Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

MARRATXÍ XXI, SAU

Núm. 637233
Exposició pública de la proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del contracte de “Servei de recollida domiciliària i selectiva, així com el transport, dels residus sòlids urbans del terme municipal de Marratxí”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer. - En compliment del que es preveu en l'article 9.7 lletra c) del Reial decret 55/2017, de 3 de febrer, pel qual es desenvolupa la Llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia espanyola, se sotmet a exposició pública, per un termini de 20 dies comptadors des del dia següent a la publicació d'aquest anunci, l'informe-proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del contracte de “Servei de recollida domiciliària i selectiva, així com el transport, dels residus sòlids urbans del terme municipal de Marratxí”, als efectes que els interessats puguin presentar les al·legacions que estimin convenients dins d'aquest termini. 

Segon. –. Publicar l'informe-proposta al tauler d'anuncis de Marratxí XXI, SAU, (C/Licorers s/n (07141)Marratxí, Illes Balears), i en la Plataforma de Contractació del Sector Públic en l'enllaç següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjU1JTC3Iy87KtClKL0jJznPPzSooSSxLzSlL1w_Wj9KMyU5wK9CPNwypUDbKcsj2TCy1K00wSnfy1ywJzAm1t9Qtycx0Blpd95w!!/

 

Marratxí, a la data de la signatura electrònica (9 d'octubre de 2023

El gerent Pedro Mayoral Zazo)