Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 636962
Modificació de l’Acord del Ple sobre dedicació i retribucions de membres de l'equip de Govern, indemnització per assistència a sessions i dotació per als grups polítics de data 31 d’agost de 2023, a propòsit d’esclarir el règim de dedicació parcial d’un conseller de l’Equip de Govern i les corresponents compatibilitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera, en la sessió ordinària de 28 de setembre de 2023, en l'assumpte 3.5.1.- PRP2023-586, ha aprovat el següent:

“3.5.1.- PRP2023-586. Proposta de modificació de l'Acord del Ple sobre dedicació i retribucions de membres de l'equip de Govern, indemnització per assistència a sessions i dotació per als grups polítics de data 31 d'agost de 2023, a propòsit d'esclarir el règim de dedicació parcial d'un conseller de l'Equip de Govern i les corresponents compatibilitats. 

...

ACORD

1r.- Modificar l'Acord sobre dedicació i retribucions de membres de l'equip de Govern, indemnització per assistència a sessions i dotació per als grups polítics (punt QUART, publicat al BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023), relatiu al Sr. Javier Tur Roselló, en el sentit de dir el següent:

“XV.- Acord del Ple sobre dedicació i retribucions de membres de l'equip de Govern, indemnització per assistència a sessions i dotació per als grups polítics.

...

QUART.- Aprovar les dedicacions parcials següents:

- Per al conseller Sr. Javier Tur Roselló (dedicació parcial, al 32,86%), amb una retribució bruta anual de 16.861,80€, distribuïda en 14 pagues. La dedicació parcial s'entén de 12,32 hores setmanals (d'un total de 37,5 hores, sense perjudici del desenvolupament de la seua feina i retribució completa al SAMU 061, depenent del Govern de les Illes Balears, a la volta, i que no coincideix amb la dedicació horària al si del Consell Insular). S'autoritza un repartiment en 3 dies de dilluns a divendres al Consell Insular, sempre que no coincideixi amb algun dels torns del SAMU 061.

Per tal de no interferir amb els torns del SAMU 061, s'autoritza a variar els dies de la setmana que acudeixi al Consell Insular.

S'autoritza, finalment, i segons que permet l'article 7.1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, la compatibilitat per a la percepció de totes dos retribucions.

Comunicar aquesta aprovació al SAMU 061 (Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears) i a l'Institut Nacional de la Seguretat Social”.

2n.- Considerar que la modificació que ara s'aprova es fa amb efectes de data 17 de juny de 2023, data de la presa de possessió, amb la qual cosa des del SAMU 061, depenent del Govern de les Illes Balears (atès que la dedicació allí és del 100%, i la feina ha set del 100%), se li ha d'abonar la diferència de retribucions de què és deutor (perquè, en realitat, no hi havia reducció al 50% en el treball davant del SAMU 061) i, en sentit equivalent, al Consell Insular, atès que la dedicació és del 32,86% (i no del 50%), ha de retornar -o compensar- esmentat Sr. al Consell Insular la quantitat corresponent, entre el que efectivament ha cobrat i el que, en realitat, havia d'haver cobrat.

3r.- Publicar al BOIB el contingut modificat del punt 1r anterior.

La qual cosa es fa públic per a general coneixement.

 

Formentera, en la data de la signatura electrònica (5 d´octubre de 2023)

El president del Consell Insular Lorenzo Córdoba Marí