Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ BALEAR D'INNOVACIÓ I TECNOLOGIA (FUNDACIÓ BIT)

Núm. 632680
Resolució del Vicepresident del Patronat de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia del procés selectiu per a l’oferta pública extraordinària d’estabilització per a contractar un/a Facultatiu/va Tècnic/a suport Sistemes SSPP DGTIC per a prestar serveis a la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, Fundació Bit

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

La Gerència de la Fundació Bit va iniciar un procés de selecció per a l'Oferta Pública extraordinària d'Estabilització, per a contractar un/a Facultatiu/va Tècnic/a suport Sistemes SSPP DGTIC per a prestar serveis a la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, amb la publicació en el BOIB de les bases específiques del procés de selecció el 29 de desembre de 2022.

D'acord amb les bases específiques es va desenvolupar el procés selectiu i la Comissió de Selecció va publicar el llistat definitiu de mèrits al·legats el 31 d'agost de 2023.

Una vegada finalitzat el procés de selecció, dict la següent

Resolució

Llista definitiva de persones aspirants amb indicació de la puntuació final:

Que la persona amb la major puntuació ha superat el procés de selecció: ***6817** per a ocupar el lloc de treball amb número L03070005 de la Relació de Llocs de Treball.

El termini per a la formalització del contracte laboral i per a la incorporació efectiva al lloc de treball s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB i serà de tres dies hàbils.

Les persones candidates que no han superat el procés de selecció s'inclouran en una borsa de personal laboral temporal, específica i preferent a la borsa ordinària vigent en cada ens. En aquesta borsa s'han d'integrar els/les candidats/tes que, havent participat en el procés selectiu corresponent i no havent-lo superat, si que han obtingut la puntuació mínima de 10 punts.

Publicar la present resolució en el BOIB, a la web de la Fundació Bit https://www.fundaciobit.org i en el tauler d'anuncis a les oficines de la Fundació Bit.

Interposició de recursos:

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquesta resolució, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social, sense perjudici que s'hi pugui presentar una reclamació davant l'òrgan que dicta aquesta resolució.

 

Palma, a data de la signatura (5 d'octubre de 2023)

El vicepresident Patronat Fundació Bit Francisco Cánovas Vallés