Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 631507
Acord del Ple del Consell Insular d’Eivissa d’aprovació inicial de la Modificació número 2 del Pla territorial insular d’Eivissa i obertura del període d’informació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de 29 de setembre de 2023, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

«PRIMER.- APROVAR INICIALMENT la Modificació número 2 del Pla territorial insular d'Eivissa (PTIE), conformement amb el que estableix l'article 10.1.b) i 2 de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial, en connexió amb l'article 1, apartat 1 i article 3.2 de la Llei 2/2001, de 7 de març, d'atribució de competències als consells insulars en matèria d'ordenació del territori i article 70.13 de la Llei Orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears.

El text de les determinacions que estableix la modificació número 2 del PTIE, juntament amb la corresponent documentació cartogràfica, apareix íntegrament recollit en 7 arxius annexos d'aquest acord.

SEGON.- DISPOSAR la tramitació de la modificació número 2 del PTIE seguint el procediment previst en l'apartat 1 de l'article 10 de la Llei 14/2000, de 21 de desembre, d'ordenació territorial (LOT) i, de conformitat amb l'article 21 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, disposar l'obertura d'un TERMINI D'INFORMACIÓ PÚBLICA de la modificació número 2 del PTIE, acompanyada del seu Estudi ambiental estratègic, per un termini de QUARANTA-CINC (45) DIES HÀBILS, mitjançant la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'edictes de la corporació, en dos dels diaris de major circulació de l'illa d'Eivissa i a la corresponent seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (www.conselldeivissa.es), per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que consideri pertinents.

La documentació sotmesa a informació pública inclou, així mateix, un resum no tècnic de l'estudi ambiental estratègic de la modificació número 2 del PTIE.

Aquest acord i la documentació integrant de la present modificació aprovada inicialment podrà ser consultada en horari d'oficina del Consell Insular, de dilluns a divendres (de 09:00 hores fins a les 14:00 hores), en els serveis del Departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l'Intrusisme del Consell Insular d'Eivissa, ubicats a la seu del Consell Insular d'Eivissa, avinguda d'Espanya, núm. 49, quarta planta, CP.- 07800 Eivissa.

La documentació podrà ser consultada a través d'internet, accedint a la següent pàgina web: http://www.conselldeivissa.es/.

Es faculta els serveis tècnics del Consell d'Eivissa per tal que, amb caràcter previ a l'inici del termini d'informació pública, ultimin la traducció al castellà de la documentació i esmenin els possibles errors i omissions que es detectin a la documentació escrita i cartogràfica.

TERCER.- Sol·licitar, amb relació a l'àmbit de les competències respectives, informe al Govern de les Illes Balears, a tots els ajuntaments de l'illa d'Eivissa i a tots els organismes de l'administració de l'Estat, a través de la Delegació del Govern a la Comunitat Autònoma o bé directament, que tinguin incidència en matèria d'ordenació territorial, en aplicació de la legislació sectorial vigent.

Així mateix, realitzar la consulta als organismes i entitats assenyalades en el document d'abast formulat per la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears el dia 9 de maig de 2023 a les quals es refereix l'article 22.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, les quals disposaran d'un termini de 45 DIES HÀBILS per emetre els informes i al·legacions que considerin pertinents.

QUART.- Suspendre, simultàniament a l'aprovació inicial, l'atorgament de les llicències i autoritzacions, així com els efectes de les comunicacions prèvies o declaracions responsables que no s'ajustin o contradiguin les determinacions contingudes a la Norma 11.8 i a la nova Disposició transitòria 5 de la present Modificació número 2 del Pla Territorial Insular d'Eivissa inicialment aprovada.

En qualsevol cas, poden concedir-se aquelles llicències i/o autoritzacions que a més de complir les determinacions vigents, compleixin també amb les determinacions establertes a la present Modificació número 2 del Pla Territorial Insular d'Eivissa aprovada inicialment.

Les determinacions suspensives contingudes en aquest apartat produiran els seus efectes des del dia de la publicació al BOIB de l'acord d'aprovació inicial de la present Modificació número 2 del Pla Territorial Insular d'Eivissa, i es mantendran fins a la seua aprovació definitiva.»

En compliment de l'acord anteriorment expressat, se sotmet la present Modificació número 2 del Pla territorial insular d'Eivissa (PTIE) a un període d'informació pública de quaranta-cinc (45) dies hàbils des de l'endemà de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per tal que es puguin formular les al·legacions que s'estimin oportunes.

La documentació completa que integra la present modificació aprovada inicialment podrà ser consultada, en horari d'oficina de dilluns a divendres (de 09:00 hores fins a les 14:00 hores), al Servei de Territori del Consell Insular d'Eivissa, ubicat a la seu del Consell Insular d'Eivissa, avinguda d'Espanya, núm. 49, quarta planta (Eivissa).

Així mateix, la documentació completa podrà ser consultada a través d'internet, accedint a la següent pàgina web: http://www.conselldeivissa.es/ i també al tauler d'anuncis de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es).

 

Eivissa, 5 d'octubre de 2023

La cap de servei de Territori Maite Torres Torres

 

Tot seguit es publica la següent documentació:

Memòria justificativa

Memòria - Annex sobre projeccions ortogonals

Normes d'ordenació

Cartografia

Documents adjunts