Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 633478
Acord del Consell de Govern de 6 d’octubre de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament del secretari general i del nomenament del secretari general de l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 25.3 del Decret 100/2015, de 18 de desembre pel qual s'aproven els Estatuts de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental, disposa que els càrrecs directius de l'Agència, entre ells el secretari general, seran nomenats i separats lliurament pel conseller competent en matèria de Medi Ambient, i contractats com a personal d'alta direcció.

El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, determina que l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental s'adscriu a la Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua.

En data 27 de setembre de 2023, el conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua va dictar una resolució per la qual disposava el cessament en el càrrec de secretari general de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental del senyor Juan Calvo Cubero, amb efectes del dia 27 de setembre de 2023 i se li agraïen els serveis prestats.

En data 27 de setembre de 2023, el conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua va dictar una resolució per la qual nomenava secretari general de l'ens públic Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental el senyor Gerardo Torrente Cuevas, amb efectes del dia 27 de setembre de 2023.

D'acord amb l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, quan el nomenament o la contractació i el cessament dels òrgans unipersonals de direcció dels ens del sector públic instrumental, no correspongui al Consell de Govern, s'han de comunicar a aquest òrgan, i els acords pels quals es doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua, en la sessió de 6 d'octubre de 2023, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament del senyor Juan Calvo Cubero com a secretari general de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental , amb efectes del dia 27 de setembre de 2023, al qual se li agraeixen els serveis prestats.

Segon. Donar-se per assabentat del nomenament del senyor Gerardo Torrente Cuevas com a secretari general de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental, amb efectes del dia 27 de setembre de 2023.

Tercer. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 d'octubre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens