Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 633470
Acord del Consell de Govern de 6 d’octubre de 2023 pel qual es dona per assabentat del nomenament del director gerent del Consorci de Transports de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El paràgraf segon del punt 1 de l'article 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix l'obligació de comunicar al Consell de Govern de les Illes Balears el nomenament i el cessament de les persones titulars de la gerència de les entitats del sector públic instrumental autonòmic que no siguin organismes autònoms.

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM) té l'obligació de comunicar els canvis de les persones titulars de la Gerència per ser un consorci integrat dins el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, tal com ho estableix l'article 2 de la Llei 7/2010.

El Consell d'Administració del CTM del dia 26 de setembre de 2023 va disposar el nomenament com a gerent del CTM del Sr. Gabriel Ferrà Mir.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, en la sessió de dia 6 d'octubre de 2023, adoptà entre d'altres l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del nomenament del Sr. Gabriel Ferrà Mir com a gerent del Consorci de Transports de Mallorca.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 d'octubre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens