Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 632012
Resolució d'Alcaldia núm. 2206-2023 de data 4 d’octubre de 2023 per la qual s’amplia el termini per presentar per presentar les sol·licituds de les beques la convocatòria de les quals fou publicada en el BOIB Núm. 113 de dia 15 d’agost de 2023, iniciant-se el termini per fer-ho el dia següent a la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la Resolució de Batlia Núm. 2206-2023 el text de la qual diu:

«En data 27/07/2023 l'Ajuntament Ple va aprovar la convocatòria dels ajuts econòmics que l'Ajuntament de Santa Margalida vol concedir als estudiants de Santa Margalida que el curs 2023-2024 cursin estudis no obligatoris a qualsevol centre públic de la Unió Europea. Enviada a la BNS amb el número de codi 712171 es va publicar en el BOIB Núm. 113 de dia 15 d'agost de 2023

De conformitat amb la clàusula tretzena, que du per títol “Presentació de sol·licituds, termini, lloc i forma”, el termini per presentar les sol·licituds era de 10 dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria d'aquesta subvenció en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Si el darrer dia fos inhàbil, s'ha d'entendre prorrogat fins el primer dia hàbil següent. En conseqüència, el termini per presentar les sol·licituds va finalitzar el passat dia 25 d'agost de 2023.

El termini per formalitzar les matricules dels estudis finalitzava amb posterioritat a aquesta data, de forma que hi va haver moltes persones que no varen formular la sol·licitud de beca, ja que els hi mancava la documentació o informació necessària per poder-ho fer i així ho manifestaren verbalment en aquestes dependències. Precisament per aquest motiu, i perquè sempre s'esperava a que es publicassin les beques del MEC, els altres anys la convocatòria d'aquests ajuts sortia més tard.

A pesar de ser conscients de que l'anterior circumstància no era obstacle per poder sol·licitar l'ajut convocat, la voluntat d'aquest Ajuntament és arribar al número màxim de persones i atorgar el número màxim de beques. Per aquest motiu es proposa ampliar el termini per presentar les sol·licituds.

Per tot l'anterior, en ús de les facultats legalment conferides, RESOLC

PRIMER. Ampliar en 10 dies naturals el termini per presentar les sol·licituds de les beques la convocatòria de les quals fou publicada en el BOIB Núm. 113 de dia 15 d'agost de 2023, iniciant-se el termini per fer-ho el dia següent a la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.»

El que es fa públic pel general coneixement.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2023)

El batle Juan Monjo estelrich