Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 631037
Decret de presidència del Consell Insular de Menorca núm. 2023/200, de 28 de setembre, de nomenament de personal eventual del grup polític VOX (exp. 0344-2023-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de Presidència núm. 2023/143, de data 10 d'agost de 2023, es nomena com a personal eventual al senyor MIGUEL TUTZÓ SANS, amb DNI núm. ***0035** com a administratiu del grup VOX, a 65% de jornada, amb efectes de dia 10 d'agost de 2023, amb una retribució bruta anual de 17.828,35 euros i amb les tasques de tramitació i gestió administrativa, com ara recepció i despatx de la correspondència dirigida al grup polític o als consellers que l'integren, tramitació de documents, organització de fitxer i arxius, preparació i tramitació d'escrits del grup i resta de tasques administratives necessàries per al bon funcionament del grup i de suport administratiu als conseller que l'integren.

La publicació del nomenament de Miguel Tutzó Sans en el Butlletí Oficial de les Illes Balears BOIB i la presa de possessió va quedar en suspens ja que havia de demanar la compatibilitat amb la dedicació professional, com a treballador autònom, del sector de comunicació i la gestió de xarxes socials.

En data 30 d'agost de 2023 i núm. de registre d'entrada GE/032814/2023, Miguel Jaime Tutzó Sans presenta sol·licitud de compatibilitat del seu nomenament com administratiu de grup polític.

La Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter extraordinari de 25 de setembre de 2023, adoptà l'acord de declarar l'autorització de compatibilitat sol·licitada per Miguel Jaime Tutzó Sans condicionada al compliment estricte de l'horari, la jornada de treball i l'exercici dels deures del lloc de treball que exerceix, en el benentès que la compatibilitat tampoc pot impedir o menystenir el compliment estricte dels seus deures ni comprometre la seva imparcialitat o independència, incompliments que serien sancionats conformement amb el règim disciplinari que li sigui aplicable.

Com a president del Consell Insular de Menorca, en exercici de les competències atribuïdes per la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

RESOLC:

PRIMER. Fer efectiu el nomenament com a personal eventual del senyor MIGUEL TUTZÓ SANS, amb DNI núm. ***0035** com a administratiu del grup VOX, a 65% de jornada, amb efectes de dia 2 d'octubre de 2023, amb una retribució bruta anual de 17.828,35 euros i amb les tasques de tramitació i gestió administrativa, com ara recepció i despatx de la correspondència dirigida al grup polític o als consellers que l'integren, tramitació de documents, organització de fitxer i arxius, preparació i tramitació d'escrits del grup i resta de tasques administratives necessàries per al bon funcionament del grup i de suport administratiu als conseller que l'integren.

SEGON. Disposar la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de conformitat amb l'establert a l'article 104.3 de la LRBRL i notificar-ho a les persones interessades.

 

Maó, 5 d'octubre de 2023

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-7-2023)