Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 629812
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública per la qual es modifiquen els Tribunals Qualificadors del procés d’estabilització pel sistema de concurs per cobrir places de personal laboral de les categories o especialitats A1, A2, C1, C2, B i AP de diversos Ajuntaments

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, dictada per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 25 de maig de 2023, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va nomenar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i del grup AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sencelles, Ses Salines i Santa Maria del Camí (BOIB núm. 71, de 30 de maig de 2023).

2. Mitjançant les Resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 8 de juny de 2023 i de 15 de juny de 2023, dictades per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va modificar la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2, C1, C2 i del grup AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sencelles, Ses Salines i Santa Maria del Camí (BOIB núm. 77, de 10 de juny de 2023 i BOIB núm. 82, de 17 de juny de 2023).

3. En data 26 de juny de 2023 el Sr. Sebastià Nadal Fons, president titular del tribunal designat per a les places del subgrup C1 d'Administració general i especial, mitjançant escrit presentat al registre general del Consell, va justificar els motius per a la seva renúncia a ser membre del tribunal.

4.  En data 20 de juny de 2023 el Sr. Antoni Mayol Llompart, presidenta titular del tribunal designat per a les places del subgrup C2 del personal laboral, mitjançant escrit presentat al registre general del Consell, va justificar els motius per a la seva renúncia a ser membre del tribunal.

5. En data 26 de juny de 2023 el Sr. Gaspar Llodrà Veny, presidenta titular del tribunal designat per a les places del subgrup C2 del personal laboral, mitjançant escrit presentat al correu electrònic habilitat de l'EMAP, va justificar els motius per a la seva renúncia a ser membre del tribunal.

6. En data 25 de maig de 2023 la Sra. Patricia Moreno Romero, va ser nomenada vocal titular del tribunal designat per a les places del subgrup A1 d'Administració general i especial, sense comparèixer ni justificar la seva absència en la sessió constitutiva ni  en cap de les sessions ordinàries posteriors a les quals va ser convocada. No obstant, el correcte funcionament del tribunal fa necessari substituir a aquesta persona com a vocal titular del tribunal.

7. S'ha comprovat la veracitat de les manifestacions realitzades per les persones anomenades amb les dades que disposa l'EMAP.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Acceptar la renúncia del Sr. Sebastià Nadal Fons, el Sr. Antoni Mayol Llompart i el Sr. Gaspar Llodrà Veny, com a membres titular del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de de concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral fix dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP derivada de l'oferta d'ocupació pública dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Búger, Campanet, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Manacor, Maria de la Salut, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Son Servera i Valldemossa; del Patronat Residència Cas Metge Rei; de les empreses municipals EMSER 2022, SLU i Serveis Municipals de Porreres, SL; de les Mancomunitats des Pla i Des Raiguer i de l'entitat local menor Palmanyola.

2. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador al Sr. Antoni Ferrer Febrer en substitució del Sr. Sebastià Nadal Fons.

3. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador a la Sr. Francesc J. Coll Vidal en substitució del Sr. Antoni Mayol Llompart.

4. . Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador a la Sra. Magdalena Ordinas Vidal  en substitució del Sr. Gaspar Llodrà Veny.

5. Nomenar com a nou membre del Tribunal Qualificador a la Sra. Miquela Costa Ramis en substitució de la Sra. Patricia Moreno Romero.

6. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la Seu Electrònica i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

7. Notificar aquesta Resolució a les persones interessades, fent saber als nous membres que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari i laboral.

Interposició de recursos

Contra aquest acte de tràmit, no hi escau cap recurs administratiu, tot i que la persona interessada pot al·legar la seva oposició per a la seva consideració en la resolució que posi fi al procediment. No obstant això, si s'estima que concorre alguna de les circumstàncies assenyalades a l'article 112.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, cap interposar el recurs administratiu que procedeixi, fonamentat en qualsevol dels motius de nul·litat o anul·labilitat previstos legalment

Palma, en la data de la signatura electrònica

La consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública

Maria del Pilar Bonet Escalera

(per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)”

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2023)

La consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública Maria del Pilar Bonet Escalera