Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 629322
Nomenament de personal eventual de l’Ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 1677/2023, de data 18 de setembre de 2023, es va aprovat el nomenament de personal eventual de l'Ajuntament d'Alcúdia, el literal de la qual es transcriu.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (5 d´octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó

 

“RESOLC

Primer.- Nomenar al senyor Pedro Antonio Capó Viver, amb DNI ***9983**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d' assessorament com a Coordinador d'Urbanisme, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar- ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 45.000,00 euros, i jornada complerta.

Segon.- Nomenar al senyor Francisco Prynya McGrath Sae Tang, amb NIE ***0578**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i /o d' assessorament com a Coordinador de Seguiment de Contractes Municipals, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar-ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 25.000,00 euros, i jornada complerta.

Tercer.- Nomenar al senyor Antoni Ferrari Pons amb DNI ***1670**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d' assessorament com a Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar- ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 45.000,00 euros, i jornada complerta.

Quart.- Nomenar al senyor José María Vicente Martorell, amb DNI ***7634**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d' assessorament com a Coordinador d'Obres Pròpies, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar- ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 27.000,00 euros, i jornada parcial del 60%.

Cinquè.- Nomenar a la senyora Maria Victòria Cifre Llompart, amb DNI ***0812**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i /o d' assessorament com a Coordinadora d'Educació, Esports, Igualtat i Promoció Econòmica, per considerar que la persona que es nomena és l' adequada per a desenvolupar- ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 45.000,00 euros, i jornada complerta.

Sisè.- Nomenar al senyor Felipe Collado Bueno, amb DNI ***3596**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d' assessorament com a Coordinador de Teixit empresarial, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar- ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació.

La retribució anual bruta serà de 45.000,00 euros, i jornada complerta.

Setè.- Tots els nomenaments i els seus efectes jurídics seran efectius des del dia de la seva presa de possessió.

Vuitè.- Les persones nomenades podran ser cessades o separades lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament quan es suprimeixi el lloc de treball que ocupa o quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

Novè.- Notificar aquests nomenaments als interessats perquè en el terme de tres dies prenguin possessió del càrrec.

Desè.- Fer públic aquests nomenaments en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

Onzè.- Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri. A Alcúdia, en la data de la signatura electrònica que consta al marge d'aquest document del que, com a secretari, en don fe.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (5 d´octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó