Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 628956
Nomenar Coordinador de l'àrea de Contractació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 1845/2023, de 29 de setembre de 2023, es va nomenar al Sr. Sebastià Gallardo de Arriba, amb DNI ***2476**, com a Coordinador de l'àrea de Contractació, subescala tècnica i Grup A1, de l'Ajuntament d'Alcúdia, el literal de la qual es publica al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó

 

RESOLC

Primer.- Nomenar al Sr. Sebastià Gallardo de Arriba, amb DNI ***2476**, com a Coordinador de l'àrea de Contractació, subescala tècnica i Grup A1, amb els drets i deures administratius i econòmics que li corresponguin.

Segon.- Ordenar la publicació d'aquesta resolució al taulell d'anuncis de l' Ajuntament d'Alcúdia (www.alcudia.net) i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer.- Notificar a l'interessat aquest nomenament als efectes oportuns. L' aspirant nomenat com a Coordinador de Contractació haurà d'efectuar presa de possessió en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB la present resolució.

Quart.- Contra aquesta resolució que exhaureix la via administrativa, es poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el BOIB de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó”