Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 628866
Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor per la qual s'adjudica, pel sistema de concurs, el lloc de treball de cap de grup de Documentació Clínica i Arxiu del Servei d'Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 1 de juliol de 2023 es va publicar, en el BOIB número 89, la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor per la qual es convoca el procediment, pel sistema de concurs, per a proveir el lloc de treball de cap de grup de Documentació Clínica i Arxiu del Servei d'Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor.

2. L'11 de setembre de 2023 es va publicar en el web de l'Hospital de Manacor la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor per la qual es publica la llista provisional de puntuacions de mèrits dels candidats de la convocatòria per a cobrir, pel sistema de concurs, el lloc de treball de cap de grup de Documentació Clínica i Arxiu del Servei d'Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor, i al mateix temps es va obrir un termini de reclamació de set dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de les llistes, per a formular reclamacions o al·legacions contra aquesta resolució.

3. Conclòs aquest termini, no s'ha registrat cap reclamació o al·legació.

Fonaments de dret

1. L'article 78 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic.

2. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

3. L'Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de treball del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears publicat en el BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022.

4. La Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública (BOIB núm. 46, de 12 d'abril de 2016).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Elevar a definitiva la llista provisional de puntuacions dels mèrits dels candidats presentats a la convocatòria per a cobrir, pel sistema de concurs, el lloc de treball de cap de grup de Documentació Clínica i Arxiu del Servei d'Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor, publicada l'11 de setembre de 2023 en el web de l'Hospital de Manacor.

2. Adjudicar el lloc de treball de cap de grup de Documentació Clínica i Arxiu del Servei d'Admissió de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor a la senyora Margarita Vadell García.

3. Conforme al que s'estableix en la base 8.4 de la convocatòria, la candidata designada disposarà d'un termini màxim d'un mes per a prendre possessió del lloc de treball, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. No obstant això, l'òrgan convocant pot prorrogar aquest termini si la candidata designada ho sol·licita i ho justifica degudament.

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electrònicament: 3 d'octubre de 2023)

El director gerent de l'Hospital de Manacor Ignacio Casas Ollé