Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 627263
Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es deneguen les subvencions a favor de les federacions esportives de les Illes Balears a l’empara de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports, per la qual es convoquen ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d’Esports per a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 16 de maig de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajudes per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2023

2. Les federacions esportives que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Esports, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat sisè de la Resolució esmentada, varen informar desfavorablement sobre les sol·licituds de subvenció descrites en l'annex 1, amb la motivació que figura en aquest annex 1.

4. En data 6 de setembre de 2023 s'ha emès Proposta de resolució de denegació de les subvencions del director general d' Esports.

Fonaments de dret

1. Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. Ordre de  la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

3. Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 16 de maig de 2023, per la qual es convoquen ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per la seva participació en els Campionats d'Espanya en Edat Escolar convocats pel Consell Superior d'Esports per a l'any 2023  (BOIB núm. 63, de 16 de maig de 2023).

4. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ( BOIB Núm.102, del 20 de juliol de 2023).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar la concessió de la subvenció a les federacions esportives que figuren en l'annex 1, d'acord amb el motiu que figura a l'esmentat annex.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà del dia que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà del dia que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma a la data de la signatura digital (3 d'octubre de 2023)

El director general d'Esports Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports de delegació de competències i signatura (BOIB núm. 107, d'1 d'agost de 2023) Joan Antoni Ramonell Miralles

 

 

ANNEX 1 FEDERACIONS ESPORTIVES ALS QUALS SE'LS DENEGA LA SUBVENCIÓ

FEDERACIÓ

Motiu de la denegació

Federació de Futbol de les Illes Balears

Especialitat/Modalitat esportiva no inclosa en el programa CESA de competicions per l'any 2023

Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques

Especialitat/Modalitat esportiva no inclosa en el programa CESA de competicions per l'any 2023