Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 627090
Resolució de la consellera de Salut per la qual es delega la competència per aprovar determinades modificacions de crèdit en el director general del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Servei de Salut de les Illes Balears és un ens públic de caràcter autònom, adscrit a la conselleria competent en matèria de sanitat, dotat de personalitat jurídica i patrimoni propis, i amb plena capacitat d'obrar per al compliment dels seus fins, al qual es confia la gestió dels serveis públics sanitaris de caràcter assistencial de les Illes Balears.

2. L'article 8 de la Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023, estableix que la competència per aprovar les rectificacions de crèdit i les transferències de crèdit entre centres gestors del Servei de Salut de les Illes Balears —amb excepció de les relatives al capítol 1— correspon a la consellera de Salut, a proposta del director general del Servei de Salut.

3. Raons d'eficàcia i agilitat administrativa fan aconsellable delegar la competència per aprovar aquestes modificacions de crèdit en el director general del Servei de Salut.

Fonaments de dret

1. La Llei 5/2003, de 4 d'abril, de salut de les Illes Balears.

2. La Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

3. L'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

4. L'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'ens públic Servei de Salut de les Illes Balears.

6. El Decret 79/2023, de 22 de setembre, pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears.

7. La Llei 14/2014, de 29 de desembre, de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desenvolupament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Delegar en el director general del Servei de Salut de les Illes Balears la competència per aprovar les rectificacions de crèdit i les transferències de crèdit, no referides al capítol 1, entre centres gestors de l'ens.

2. Disposar que aquesta delegació ha d'entendre's sense perjudici de les potestats de revocació i avocació que corresponguin a l'òrgan delegant.

3. Disposar que els actes administratius que s'adoptin per delegació han d'indicar expressament aquesta circumstància, amb l'especificació de l'òrgan que delega i la referència de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Establir que els canvis en la titularitat dels òrgans administratius que es puguin produir no afectin la vigència d'aquesta Resolució.

5. Deixar sense efecte des de la publicació d'aquesta Resolució, qualsevol altra delegació anterior, entre les mateixos òrgans i en la mateixa matèria.

6. Ordenar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que tindrà efectes a partir de la data de publicació.

 

Palma, en data de la signatura electrònica, 29 de setembre de 2023

La consellera de Salut Manuela García Romero