Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 626281
Correcció d’ errors de la resolució de la director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, de 13 de setembre de 2023 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d’Unitat d’Hospitalització UH3O

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució de la directora gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, de 13 de setembre de 2023 – publicada en BOIB núm. 133, de 28 de setembre de 2023 – per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat d'Hospitalització UH3O

2. S'han advertit diverses errades, en el punt 2 Requisits dels sol·licitants.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar diverses errades observades en la resolució de la directora gerent de l' Hospital Universitari Son Espases, de 13 de setembre de 2023 – publicada en BOIB núm. 133, de 28 de setembre de 2023 – per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat d'Hospitalització UH3O.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 29 de setembre de 2023

La directora gerent de l' Hospital Universitari Son Espases Cristina Granados Ulecia P.D. Consellera de Salut (Resolució de 08/08/2023 BOIB nº 112 de 12/08/2023)

 

ANNEX Correcció d'errors

En el punt 2 Requisits dels sol·licitants

On diu:

2) Requisits dels sol·licitants

Els requisits s'han de complir en la data de publicació de la convocatòria:

  • Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari, corresponent al subgrup A2 (personal sanitari)
  • Estar en les situacions de servei actiu en centres i institucions sanitàries dels serveis de salut o en centres i serveis sanitaris de l'Administració General de l'Estat.
  • Tenir els coneixements de llengua catalana (B1) que exigeix la Llei 4/2016, de 6 de abril de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública.
  • D'acord amb l'article 5 del Decret 8/2018, és necessari acreditar coneixements de català del nivell B1. No obstant això, si l'aspirant no compleix aquest requisit, igualment s'admetrà la seva sol·licitud; però si resulta adjudicatari d'una plaça, queda obligat a obtenir-ho i acreditar-ho en el termini de dos anys a explicar a partir de la data d'ocupació de la plaça.

Ha de dir:

2) Requisits dels sol·licitants

Els requisits s'han de complir en la data de publicació de la convocatòria:

  • Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari, corresponent al subgrup A2 (personal sanitari)
  • Estar en les situacions de servei actiu en centres i institucions sanitàries dels serveis de salut o en centres i serveis sanitaris de l'Administració General de l'Estat.