Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 615870
Convocatòria per a la concessió de subvencions als centres escolars d’Alcúdia, exercici 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions als centres escolars d'Alcúdia, exercici 2023

BDNS (Identif.): 717062.  De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/717062):

Primer. Beneficiaris:

Poden ser entitats beneficiàries d'aquestes subvencions els centres educatius, públics o concertats, d'Infantil, Primària i Secundària del municipi d'Alcúdia, que estiguin legalment constituïts i que compleixin amb els requisits d'aquestes mateixes bases.

Segon. Finalitat:

La finalitat d'aquesta convocatòria és reforçar l'ensenyament obligatori en els centres educatius, públics o concertats, del municipi d'Alcúdia, subvencionant la realització de projectes per al Foment de Programes Educatius durant l'any 2023. Aquests ajuts en cap cas podran ser per a inversió.

Tercer. Bases reguladores:

Bases reguladores per a la concessió de subvencions als centres escolars d'Alcúdia, exercici 2023, dirigides al foment de programes educatius, i publicades al BOIB núm. 128 de dia 16 de setembre de 2023.

https://intranet.caib.es/eboibfront/ca/2023/11803/677519/bases-reguladores-de-subvencions-als-centres-escol

Quart. Criteris de valoració:

Els criteris de valoració queden recollits a la Base vuitena “Despeses subvencionables i import" de les bases reguladores i l'import de la subvenció es calcularà en base als següents  criteris:

LÍNIA 1. SUBVENCIÓ PER A NATACIÓ ESCOLAR

El pressupost destinat a subvencionar l'activitat de natació escolar és de 7.300,00 €

Es subvencionarà el 100% del cost de l'activitat als alumnes d'educació primària, fins a un import màxim de 19,94€ per alumne/a.

En cas que l'import total de les sol·licituds superi el màxim de la partida pressupostària, aquestes quantitats subvencionades es reduiran proporcionalment fins ajustar-se a la partida pressupostària.

LÍNIA 2. SUBVENCIÓ PER A BATEJOS NÀUTICS

Aquesta activitat consistirà en pràctiques de kayak, pàdel surf, piragua, vela lleugera, sup XL, waterbikes..., i està adreçada als alumnes de primària i secundària dels centres escolars d'Alcúdia.

El pressupost destinat a subvencionar aquesta activitat és de 5.300,00 euros.

La quantia de la subvenció es determinarà dividint el pressupost de l'activitat entre el nombre d'alumnes que l'hagin realitzada, amb un màxim de 10,60 euros per alumne/a.

LÍNIA 3. MOSTRA ESCOLAR DE NADALES

Es subvencionarà fins un màxim de 90,00 euros per curs que hagi participat a la Mostra Escolar de Nadales del curs 2022-23, organitzada per l'Ajuntament d'Alcúdia.

En cas que l'import total de les sol·licituds superi el màxim de la partida pressupostària, aquestes quantitats subvencionades es reduiran proporcionalment fins ajustar-se a la partida pressupostària.

El pressupost destinat a subvencionar la Mostra Escolar  de Nadales és de 8.000,00 euros.

Les quanties atorgades a per  a la participació a la Mostra Escolar  de Nadales hauran de ser destinades a finançar projectes educatius d'acord amb l'objecte de la convocatòria (base tercera). La justificació dels mateixos hauran de seguir el procediment establert a la base tretzena.

LÍNIA 4. RESTA D'ACTIVITATS        

Per a la resta d'activitats educatives es destinarà un total de 31.400,00 euros.

Aquest import es distribuirà proporcionalment entre el nombre d'alumnes matriculats al conjunt de centres educatius sol·licitants de la subvenció.

L'import total de la subvenció no podrà ser superior als 8.300,00 € per centre.

Les entitats beneficiàries de subvencions estan obligades a presentar la corresponent justificació de l'activitat subvencionada i a acreditar, abans de l'ordenació del pagament que estan al corrent de les seves obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Alcúdia.

Quan l'entitat beneficiària sigui deutora de l'Ajuntament, com a conseqüència d'un deute, vençut, liquidat i exigible, es podrà acordar la compensació.

En cas que el beneficiari no pogués arribar a justificar adequadament la totalitat de l'import de la subvenció atorgada, l'Ajuntament d'Alcúdia tramitarà d'ofici la reducció de l'import de la subvenció en la mateixa proporció que existeixi entre l'import a justificar i aquell import ben justificat.

En cas que la suma de les subvencions rebudes per l'activitat que es tracti superi el cost d'aquesta, la subvenció atorgada es reduirà proporcionalment.

Si el crèdit pressupostari resulta insuficient per cobrir les sol·licituds de despesa presentades a subvenció es procedirà a reduir el percentatge subvencionat.

Cinquè. Import:

La dotació d'aquesta convocatòria de subvencions serà de 52.000,00 euros, amb càrrec a la partida pressupostària EN 326 489000 “Aportacions als centres escolars” del Pressupost municipal per a l'exercici 2023, prorrogat de l'exercici 2022 i amb l'aprovació de la modificació pressupostària 12/2023 (BOIB núm. 78 de 13 de juny de 2023).

Sisè. Sol·licitud i documentació:

Els centres educatius interessats que compleixin els requisits que determinen aquestes bases han de presentar la següent documentació:

  1. Sol·licitud, mitjançant el tràmit telemàtic habilitat a l'efecte a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcúdia <https://alcudia.eadministracio.cat/catalog/t/c1af38a3-22a0-4232-bea9-3e256b9f5b95> que, a més, contindrà una declaració responsable del compliment dels requisits de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; declaració expressa en la qual s'han de fer constar els ajuts i subvencions sol·licitades i/o atorgades per qualsevols institució pública o entitats privades per a la mateixa finalitat; i el número de compte bancari on es sol·liciti l'ingrés de la subvenció.

Setè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir del dia següent a la data de la publicació d'aquest extracte en el BOIB.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (28 de setembre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó