Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 613430
Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es disposa el cessament i el nomenament dels membres de la Junta Directiva de l’Assemblea de l’Esport i l’Activitat Física de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Capítol II del Títol II de la Llei 2/2023, de 7 de febrer, de l'activitat física i l'esport de les Illes Balears, estableix que l'Assemblea de l'esport i l'activitat física de les Illes Balears, és l'òrgan de participació global de les institucions, del sector esportiu i de la ciutadania, en la configuració i el desenvolupament de la política de l'activitat física i l'esport, i assessorarà en matèria esportiva el Govern de les Illes Balears.

2. L'article 13.2 de la Llei 2/2023 estableix que la composició, les funcions i el funcionament de l'Assemblea de l'esport i l'activitat física de les Illes Balears s'han de determinar per reglament.

3. D'acord amb l'article 3 del Decret 9/2008, de 18 de gener, pel qual es regulen l'Assemblea Balear de l'Esport, la Comissió Antidopatge de l'Esport de les Illes Balears i la Comissió de Medicina Esportiva i d'Investigació Científica de les Illes Balears, l'Assemblea Balear de l'Esport està integrada, entre d'altres, pels membres següents:

h) Els membres de la Junta Directiva de l'Assemblea Balear de l'Esport.

q) El secretari o la secretària que designi el president o la presidenta d'entre els membres de l'Assemblea.

4. L'article 10 del mateix Decret 9/2008, disposa que la Junta Directiva de l'Assemblea Balear de l'Esport està constituïda pel president o per la presidenta, el vicepresident o la vicepresidenta, nou vocals que ha de designar el president o la presidenta d'entre les administracions i els sectors vinculats al món de l'esport, i el secretari o la secretària. Així mateix, de conformitat amb l'article 10.4, el mandat de les persones integrants de la Junta directiva és de quatre anys.

Fonaments de dret

1. Llei 2/2023, de 7 de febrer, de l'activitat física i l'esport de les Illes Balears (BOIB núm. 19 de 17 de febrer de 2023).

2. Decret 9/2008, de 18 de gener, pel qual es regulen l'Assemblea Balear de l'Esport, la Comissió Antidopatge de l'Esport de les Illes Balears i la Comissió de Medicina Esportiva i d'Investigació Científica de les Illes Balears (BOIB núm. 13 de 26 de gener de 2008).

3. Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94 de 10 de juliol de 2023).

4. Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 94 de 10 de juliol de 2023).

5. Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 102 de 20 de juliol de 2023).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Disposar el cessament dels membres de la Junta Directiva als quals s'agraeixen els serveis prestats.

2. Nomenar com a membres de la Junta Directiva, per un període de quatre anys, les persones següents:

- President: Jaume Bauzá Mayol, Conseller de Turisme, Cultura i Esports.

- Vicepresident: Joan Antoni Ramonell Miralles, Director General d'Esports.

- Secretari: Miquel Àngel Campomar Cerdà, Cap del Servei de Planificació i Formació de la Direcció General d'Esports.

- Vocals de la Junta Directiva:

- Miquel Àngel Campomar Cerdà, Cap del Servei de Planificació i Formació de la Direcció General d'Esports.

- Antoni Prats Servera, director insular d'Esports del Consell de Mallorca.

- Rafael Quintana Villalonga, director insular de Joventut i Esports Consell Insular de Menorca.

- Javier Bonet Salvà, Director Insular d'Esports Consell Insular d'Eivissa.

- Xavier Enguix Torres, Tècnic d'esports Consell Insular de Formentera.

- Elena Gómez Servera, coordinadora de la Comissió D'esport Inclusiu de la Fundació per a l'Esport Balear.

- Eladi Huertas Pons, Gerent de la Fundació per a l'Esport Balear

- Joan Llaneras Rosselló, director tècnic esportiu del Velòdrom Illes Balears.

- Antoni Amengual Ribas, Cap del Servei d'Administració Esportiva de la Direcció General d'Esports.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (28 de setembre de 2023)

El conseller de Turisme, Cultura i Esports Jaume Bauzá Mayol