Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 600831
Acord del Consell de Govern de 22 de setembre de 2023 pel qual es disposen els cessaments i nomenaments de determinats vocals del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 69.3 de la Llei 5/2003, de 4 d'abril, de salut de les Illes Balears, el Consell de Govern, a proposta del titular de la conselleria competent en matèria de salut, ha de nomenar cinc vocals com a membres del Consell de Direcció de l'ens esmentat. La resta de vocals i de membres del Consell de Direcció ho són per raó del seu càrrec i no necessiten nomenament.

Atès que quatre dels vocals del Consell de Direcció designats pel Consell de Govern han cessat recentment en els càrrecs que ocupaven, es proposa disposar-ne el cessament com a vocals del Consell de Direcció i nomenar nous vocals.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Salut, en la sessió de 22 de setembre de 2023, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament dels vocals del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears següents, agraint-los els serveis prestats:

  1. María Begoña Morey Aguirre, en virtut de l'Acord del Consell de Govern de 7 d'agost de 2015 (BOIB núm. 120, de 8 d'agost de 2015).
  2. Joan Ignasi Morey Marqués, en virtut de l'Acord del Consell de Govern de 2 d'agost de 2019 (BOIB núm. 107, de 3 d'agost de 2019).
  3. María Eugenia Carandell Jäger, en virtut de l'Acord del Consell de Govern de 2 d'agost de 2019 (BOIB núm. 107, de 3 d'agost de 2019).
  4. Pedro Jesús Jiménez Ramírez, en virtut de l'Acord del Consell de Govern de 5 de setembre de 2022 (BOIB núm.117, de 6 de setembre de 2022).

Segon. Disposar el nomenament dels vocals del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears següents:

  1. Bartomeu Alcover Bisbal, director general de Pressuposts i Finançament de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.
  2. Yago Gómez Pérez, director de Gestió i Pressuposts dels Serveis Corporatius del Servei de Salut.
  3. Margarita Bujosa Pocoví, directora de l'Àrea de Recursos Humans dels Serveis Corporatius del Servei de Salut.
  4. Raúl Lara Hernández, director d'Assistència Sanitària dels Serveis Corporatius del Servei de Salut.

Tercer. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de setembre de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens