Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 600861
Decret 80/2023 de 22 de setembre, pel qual es disposa el nomenament d’un alt càrrec de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 17.m) i 41.e) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, determinen, respectivament, que és competència del Govern el nomenament i la separació d'alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma, i dels consellers elevar-ne la proposta. En el mateix sentit es pronuncia, pel que fa als directors generals, l'article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant un decret.

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 22 de setembre de 2023,

DECRET

Primer. Disposar el nomenament de la Sra. Catalina Barceló Horrach com a directora general d'Economia i Estadística de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

Segon. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i disposar que tengui efectes des del dia 27 de setembre de 2023.

 

Palma, 22 de setembre de 2023

  La presidenta
El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació Margarita Prohens Rigo
Antoni Costa Costa