Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 600221
Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), d’aprovació de la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats de cada categoria/especialitat juntament amb l’oferiment de llocs de feina, en relació a la convocatòria del procés excepcional d’estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets 

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut (d'ara endavant IBJOVE) de 22 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022).

2. Posteriorment, mitjançant Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, es va aprovar la modificació de l'Acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, relatiu a l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022).

3. El dia 29 de desembre de 2022, es va publicar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE.

4. El dia 28 de gener de 2023, es va publicar la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE.

5. D'acord amb l'establert a l'apartat 8.2 de les Bases especifiques de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE), que preveu un termini de presentació de sol·licituds de trenta dies hàbils comptadors a partir de la publicació de la Convocatòria al Web de l'Ens, aquest termini va finalitzar el passat 13 de febrer de 2023.

6. D'acord amb l'establert a l'apartat 9.1. de les Bases especifiques abans esmentades, que estableix un termini màxim de dos mesos comptador des que acabi el termini de presentació de sol·licituds, el dia 22 de març de 2023, la Presidenta de l'IBJOVE va emetre la Resolució d'aprovació de la Llista provisional de sol·licituds admeses i excloses per cada una de les categories/especialitats convocades, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de l'IBJOVE.

7. D'acord amb l'apartat 9.2. de les Bases específiques, les persones interessades varen disposar d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, per la qual cosa, el termini esmentat va finalitzar el 31 de març de 2023. De les vint i una esmenes presentades dins termini per un total de 18 persones, totes varen ser acceptades, excepte una d'elles.

8. El dia 6 de maig de 2023, es va publicar al BOIB d'acord amb l'apartat 9.3. de les Bases específiques, la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, d'aprovació de la Llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, (BOIB núm. 58, de 6 de maig).

9. Un cop publicada la Llista definitiva de les sol·licituds admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, s'ha detectat una errada de transcripció a la categoria/especialitat Tècnic/a de grau superior-especialitat jurídic consistent en què el nom d'una de les persones candidates no coincideix amb l'indicat a l'Annex 5 (sol·licitud d'inscripció) aportat en el seu moment per la interessada.

En concret, una de les candidates està identificada com Adrover Moyano, Maria del Carmen, quan d'acord amb la documentació aportada per la interessada, s'acredita que el nom i llinatges que han de figurar a la Llista esmentada, és Adrover Moyano, Juana María. 

Per aquest motiu, és necessari esmenar aquesta errada de transcripció que afecta al nom de la candidata participant a l'OPE de l'IBJOVE.

10. El dia 16 de juny de 2023, es va publicar a la web de l'IBJOVE, d'acord amb l'apartat 10.2. de les Bases específiques, les llistes provisionals de mèrits al·legats de cada categoria/especialitat realitzades pels diferents Tribunals així com, la llista definitiva de persones admeses i excloses, en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, (BOIB núm. 58, de 6 de maig).

Les persones aspirants varen disposar d'un termini de 7 dies hàbils des de la publicació de la llista provisional esmentada, per esmenar les errades de fet, materials i aritmètiques, que haguin pogut cometre durant la fase d'al·legacions dels mèrits (document d'autobaremació).

11. Tal com preveu l'apartat 11 de les Bases, un cop exhaurit el termini esmentat i esmenades les al·legacions presentades, els diferents tribunals qualificadors varen emetre les respectives llistes informatives de cada una de les diferents categories/especialitats del personal de l'IBJOVE. 

12.  El dia 5 de setembre de 2023, des de la Direcció de l'IBJOVE, es varen elevar a la Presidència de l'Ens, les llistes informatives de l'ordre dels aspirants, d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats a la sol·licitud d'inscripció, emeses pels diferents tribunals, perquè d'aquesta manera la presidenta en tengui coneixement i dicti la corresponent Resolució d'aprovació de les respectives llistes informatives.

Fonaments Jurídics

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques que té per objecte els requisits de validesa i eficàcia dels actes administratius del procediment administratiu comú a totes les administracions públiques.

3. La Llei 5/2022, de 8 de juliol, de polítiques de Joventut de les Illes Balears.

4. La Disposició final tercera, de la Llei 6/2023, de 16 de març, d'àrees municipals d'impuls comercial de les Illes Balears, que modifica la Llei 5/2022, de 8 de juliol, que preveu que les potestats atribuïdes a l'IBJOVE les han d'exercir les persones que n'ocupen la presidència i la vicepresidència i també el consell d'administració de l'entitat, d'acord amb els estatuts.

5. El Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

6. L'Acord del Consell de Direcció de l'Institut Balear de la Joventut de 22 de maig de 2022, d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022).

7. L'Acord del Consell d'Administració de l'IBJOVE, de 23 de novembre de 2022, d'aprovació de la modificació de l'acord del Consell de Direcció de l'IBJOVE de 22 de maig de 2022, de l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'IBJOVE, en el marc de la Llei 20/2021 del 28 de desembre, (BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022).

8. La Convocatòria del procés excepcional d'estabilització (OPE) mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE (BOIB núm.169 de 29 desembre de 2022).

9. La Resolució de la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), de correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE, de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE. (BOIB núm.13 de 28 de gener de 2023).

10. La Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE del dia 22 de març de 2023, d'aprovació de la Llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de L'IBJOVE.

11. La Resolució de la Presidenta de l'IBJOVE de dia 2 de maig de 2023, d'aprovació de la Llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per cobrir les places del personal de l'IBJOVE, publicada al (BOIB núm. 58, de 6 de maig).

12. Decret 33/2023, de 26 de maig, d'aprovació dels estatuts de l'entitat pública empresarial Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), estableix al seu article 9 que el president o la presidenta és l'òrgan unipersonal superior de direcció de l'IBJOVE i el càrrec recau en la persona titular de la conselleria competent en matèria de joventut del Govern de les Illes Balears o a la persona en qui delegui.

13. Decret 38/2023, de 19 de juny, pel qual es disposa el cessament d'alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb efectes des del dia anterior al de la constitució del Parlament de les Illes Balears com a conseqüència de les eleccions de 28 de maig de 2023, i disposa el cessament de la Senyora Marta Carrió i Palou, com a directora general d'Infància, Joventut i Famílies de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

14. Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, on es nomena a Catalina Cirer Adrover, consellera de Famílies i Afers Socials.

15. La Resolució de la presidenta de l'IBJOVE de dia 18 d'agost de 2023, per la qual es nomena director de l'IBJOVE a Tomás Amer Estarellas amb efectes de dia 21 d'agost de 2023.

16. Acord del Consell de Govern d'1 de setembre de 2023, pel qual es dona per assabentat del cessament i nomenament del director de l'IBJOVE. 

Per tot això 

RESOLC 

1. Aprovar les respectives llistes informatives de l'ordre dels aspirants de cada categoria/especialitat d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats, inclosa la declaració responsable d'autobaremació, segons allò establert en la base 11 de la convocat``oria, en relació al procés excepcional d'estabilització mitjançant els procediments selectius de concurs i de concurs-oposició per cobrir les places de personal laboral de l'IBJOVE, que s'adjunta a l'Annex de la present Resolució.

2. Fer públic l'oferiment de llocs de feina, on els aspirants han de presentar un escrit d'elecció de llocs de treball oferts, per ordre de preferència.

3. Atorgar un termini de 10 dies hàbils comptadors des de la publicació de la present resolució al BOIB i a la web, perquè acreditin els mèrits i requisits al·legats a la sol·licitud d'inscripció (Annex 5), que inclou la declaració responsable d'autobaremació, així com l'escrit d'elecció de llocs de treball oferts, per ordre de preferència, d'acord amb els termes exposats a la base 13 de la convocatòria. 

4. Publicar d'acord amb el previst a la base 5.1, la present Resolució al BOIB i al web de l'IBJOVE http://ibjove.caib.es 

Interposició de recursos 

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la Presidenta de l'Institut Balear de la Joventut en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. 

 

Palma, en data de la signatura electrònica (21 de setembre de 2023)

La presidenta de l'IBJOVE Catalina Cirer Adrover 

 

ANNEX

GRUP A

Categoria/especialitat: Tècnic/a de grau superior

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Mas Linares, Maria Assumpció

***4901**

Concurs de mèrits

100,00

2

Rabassa Ladrón, Natalia

***3745**

Concurs de mèrits

100,00

3

Solera Ripoll, Victoria Vanessa

***1474**

Concurs de mèrits

81,00

4

Moner Ensenyat, Mª del Carme

***6891**

Concurs de mèrits

80,90

5

Sastre Gomila, Gabriel

***3579**

Concurs de mèrits

80,10

6

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

80,00

7

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

77,13

8

Aneas Azamedio, Adrián

***1698**

Concurs de mèrits

73,50

9

Arbona Niell, Maria Magdalena

***7055**

Concurs de mèrits

64,00

10

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

62,60

11

Fernández Quetglas, Maria Neus

***9106**

Concurs de mèrits

58,80

12

Illan Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

58,20

13

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

56,40

14

Piña Florit, Isabel Maria

***7347**

Concurs de mèrits

55,00

15

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

54,00

16

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

51,00

17

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

50,00

18

Pastor Sanchez, Antonia

***1322**

Concurs de mèrits

49,50

19

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

47,80

20

Motis Servera, Hector Daniel

***2763**

Concurs de mèrits

43,00

21

Basalo Fernandez, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

40,90

22

Socias Utrero, Margarita

***1301**

Concurs de mèrits

39,00

23

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

34,50

24

Tarazona Ortiz, Oscar

***1492**

Concurs de mèrits

33,00

25

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

22,50

26

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

16,50

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Mas Linares, Maria Assumpció ***4901**
  • Rabassa Ladrón, Natalia ***3745**
  • Solera Ripoll, Victoria Vanessa ***1474**
  • Moner Ensenyat, Maria del Carme ***6891**
  • Sastre Gomila, Gabriel ***3579**

Categoria/especialitat: Tècnic/a de grau superior especialitat jurídic

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Toribio Martí, Miguel Angel

***4065**

Concurs de mèrits

72,07

2

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

62,60

3

Alejandro Marín, Mª del Carmen

***1184**

Concurs de mèrits

55,00

4

Adrover Moyano, Juana Maria

***4092**

Concurs de mèrits

50,75

5

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

50,00

6

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

47,80

7

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

44,00

8

Mora Rotger, Maria Angeles

***5736**

Concurs de mèrits

34,20

9

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

22,50

10

Palou Rotger, Francesc Nadal

***0426**

Concurs de mèrits

20,24

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Toribio Martí, Miguel Angel ***4065**
  • Cardona Vidal, Maria Magdalena ***0386**

GRUP B

Categoria/especialitat: Tècnic/a de grau mitjà

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Moner Ensenyat, Mª del Carme

***6891**

Concurs de mèrits

100,00

2

Nigorra Martorell, Eva Maria

***6916**

Concurs de mèrits

100,00

3

Sastre Gomila, Gabriel

***3579**

Concurs de mèrits

100,00

4

Solera Ripoll, Victoria Vanesa

***1474**

Concurs de mèrits

100,00

5

Mateu Sastre, Andreu

***1340**

Concurs de mèrits

99,15

6

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

80,30

7

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

80,00

8

Arbona Niell, Maria Magdalena

***7055**

Concurs de mèrits

79,60

9

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

77,13

10

Aneas Azamedio, Adrián

***1698**

Concurs de mèrits

73,50

11

Mas Perelló, Mateu

***3761**

Concurs de mèrits

64,90

12

Salom Niell, Catalina

***3570**

Concurs de mèrits

63,90

13

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

63,00

14

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

62,70

15

Romero Aguilar, Maria Dolores

***7691**

Concurs de mèrits

59,80

16

Estarellas Ribas, Maria

***7229**

Concurs de mèrits

58,85

17

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

55,90

18

Cortés Vilches, Izaskun

***7677**

Concurs de mèrits

55,90

19

Cardona Vidal, Maria Magdalena

***0386**

Concurs de mèrits

55,00

20

Macarade Rojas, Antonio

***4152**

Concurs de mèrits

55,00

21

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

55,00

22

Cuart Pujol, Mateu

***1656**

Concurs de mèrits

54,00

23

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

51,00

24

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

50,00

25

Motis Servera, Hector Daniel

***2763**

Concurs de mèrits

43,00

26

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

40,80

27

Rodriguez Fumaña, Elena

***2346**

Concurs de mèrits

37,50

28

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

34,50

29

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

16,50

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Moner Ensenyat, Maria del Carme ***6891**
  • Nigorra Martorell, Eva Maria ***6916**
  • Sastre Gomila, Gabriel ***3579**
  • Solera Ripoll, Victoria Vanesa ***1474**
  • Mateu Sastre, Andreu ***1340**

Categoria/especialitat: Tècnic/a de grau mitjà, especialitat economicofinancer

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Rosselló Redondo, Miguel

***3456**

Concurs de mèrits

100,00

2

Vidal Rivera, Maria de la Paz

***0948**

Concurs de mèrits

77,13

3

Pastor Sánchez, Antonia

***1322**

Concurs de mèrits

49,50

4

Motis Servera, Hector Daniel

***2763**

Concurs de mèrits

43,00

5

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

34,50

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Rosselló Redondo, Miguel ***3456**
  • Vidal Rivera, Maria de la Paz ***0948**

GRUP C

Categoria/especialitat: Tècnic/a administratiu/va

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Sunyer Fullana, Maria

***1211**

Concurs de mèrits

100,00

2

Lladonet Salom, Tomeu

***9158**

Concurs de mèrits

92,00

3

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

88,90

4

Moreno Frontera, Mª Inmaculada

***1285**

Concurs de mèrits

85,25

5

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

80,30

6

Montalban Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

80,00

7

Rubio Estevez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

60,82

8

Perello Montserrat, Victoria

***0865**

Concurs de mèrits

60,70

9

Illan Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

58,20

10

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

57,78

11

Basalo Fernandez, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

55,90

12

Isern Rossello, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

55,80

13

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

55,00

14

Marti Garcia, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

55,00

15

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

55,00

16

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

55,00

17

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

55,00

18

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

49,50

19

Quiñonera Lopez, Josefa

***9574**

Concurs de mèrits

43,90

20

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

43,00

21

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

42,50

22

Lopez Perez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

41,35

23

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

39,50

24

Garcia Paradas, Eduardo

***2204**

Concurs de mèrits

37,50

25

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

26

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

22,50

27

Blanco Galvez, Jose Antonio

***2332**

Concurs de mèrits

16,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Sunyer Fullana, Maria ***1211**
  • Lladonet Salom, Tomeu ***9158**
  • Payeras Serra, Maria Pilar ***5512**
  • Moreno Frontera, Maria Inmaculada ***1285**

Categoria/especialitat: Administratiu/va

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Ferrer Bosch, Margarita

***9311**

Concurs de mèrits

100,00

2

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

100,00

3

Rigo Gost, Maria Magdalena

***0316**

Concurs de mèrits

100,00

4

Moreno Frontera, Mª Inmaculada

***1285**

Concurs de mèrits

85,25

5

Montalban Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

81,35

6

Rubio Estevez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

60,82

7

Perello Montserrat, Victoria

***0865**

Concurs de mèrits

60,70

8

Soares Trinidad, Maria de la Luz

***2627**

Concurs de mèrits

60,10

9

Illan Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

58,20

10

Asensio Lao, Enrique

***2887**

Concurs de mèrits

57,78

11

Basalo Fernandez, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

57,25

12

Isern Rossello, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

57,00

13

Gonzalez Llinas, Silvia

***3147**

Concurs de mèrits

55,60

14

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

55,00

15

Marti Garcia, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

55,00

16

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

55,00

17

Sagrera Lleonart, Francisca

***9081**

Concurs de mèrits

55,00

18

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

55,00

19

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

49,50

20

Quiñonera Lopez, Josefa

***9574**

Concurs de mèrits

43,90

21

Vera Velasco, Nerea

***2753**

Concurs de mèrits

43,00

22

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

42,50

23

Lliteras Carbonell, Maria Teresa

***7843**

Concurs de mèrits

42,00

24

Lopez Perez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

41,35

25

Lozano Montes, Juan Antonio

***3593**

Concurs de mèrits

40,00

26

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

39,50

27

Garcia Paradas, Eduardo

***2204**

Concurs de mèrits

37,50

28

Palou Rotger, Francesc Nadal

***0426**

Concurs de mèrits

35,24

29

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

30

Casabe Almonacid, Natalia

***0683**

Concurs de mèrits

22,50

31

Blanco Galvez, Jose Antonio

***2332**

Concurs de mèrits

16,00

32

Crespi i Llobera, Catalina Maria

***7181**

Concurs de mèrits

11,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Ferrer Bosch, Margarita ***9311**
  • Payeras Serra, Maria Pilar ***5512**
  • Rigo Gost, Maria Magdalena ***0316**
  • Moreno Frontera, Maria Inmaculada ***1285**

Categoria/especialitat: Encarregat/ada d'instal·lacions i personal

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Martorell Ramis, Victor

***2709**

Concurs de mèrits

100,00

2

Payeras Serra, Maria Pilar

***5512**

Concurs de mèrits

88,90

3

Noguera Clar, Bernat

***3940**

Concurs de mèrits

56,80

4

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

55,00

5

Socias Bennassar, Pau

***6993**

Concurs de mèrits

53,70

6

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

52,90

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Martorell Ramis,  Victor ***2709**
  • Payeras Serra, Maria Pilar ***5512**
  • Noguera Clar, Bernat ***3940**

Categoria/especialitat: Tècnic/a especialista de manteniment

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Valado Ferrer, Pedro Alberto

***3740**

Concurs de mèrits

91,00

2

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

61,90

3

Cubino Algaba, Florentino

***9171**

Concurs de mèrits

55,00

4

Socias Bennassar, Pau

***6993**

Concurs de mèrits

53,70

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Valado Ferrer, Pedro Alberto ***3740**
  • Ruiz Pou, Carlos ***5768**

GRUP D

Categoria/especialitat: Auxiliar administratiu/va

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Montalbán Gracia, Rosa Maria

***4036**

Concurs de mèrits

100,00

2

Salas Fullana, Catalina

***6824**

Concurs de mèrits

100,00

3

Ferrer Bosch, Margarita

***9311**

Concurs de mèrits

86,85

4

Campaner Perelló, Pedro

***9949**

Concurs de mèrits

82,50

5

Toribio Martí, Miguel Ángel

***4065**

Concurs de mèrits

79,17

6

Martí Martínez, Beatriz

***5241**

Concurs de mèrits

75,53

7

Moll Florit, Sonia

***4009**

Concurs de mèrits

75,40

8

Pérez Lestido, Maria del Carmen

***8128**

Concurs de mèrits

74,20

9

Serra Cerdà, Gabriel

***6386**

Concurs de mèrits

73,90

10

Ferrer Llauradó, Margarita

***3754**

Concurs de mèrits

73,80

11

Oliver Sureda, Maria del Carmen

***2038**

Concurs de mèrits

70,90

12

Soares Trinidad, Maria de la Luz

***2627**

Concurs de mèrits

60,10

13

Illán Ferragut, Iñaki

***4555**

Concurs de mèrits

58,20

14

Lozano Montes, Juan Antonio

***3593**

Concurs de mèrits

57,20

15

Gost Palmer, Celia Maria

***6656**

Concurs de mèrits

56,90

16

Camarero Galindo, Mª del Carmen

***3369**

Concurs de mèrits

56,10

17

Basalo Fernández, Eva Maria

***5590**

Concurs de mèrits

55,90

18

Isern Rosselló, Maria de les Neus

***4168**

Concurs de mèrits

55,80

19

Oliver Nicolau, Neus

***5474**

Concurs de mèrits

55,80

20

López Pérez, Felix Alfonso

***9002**

Concurs de mèrits

55,60

21

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

55,60

22

Cuart Pujol, Mateu

***6565**

Concurs de mèrits

55,00

23

García Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

55,00

24

Lliteras Carbonell, Maria Teresa

***7843**

Concurs de mèrits

55,00

25

Martí Garcia, Laura

***4298**

Concurs de mèrits

55,00

26

Mascaró Romero, Fco. Andrés

***0487**

Concurs de mèrits

55,00

27

Rubio Estévez, Maria Teresa

***3343**

Concurs de mèrits

55,00

28

Soler Pinya, Alexandre

***6116**

Concurs de mèrits

55,00

29

Vera Velasco, Nerea Noelia

***2753**

Concurs de mèrits

55,00

30

Puigserver Danti, Francisca

***2208**

Concurs de mèrits

54,50

31

Mayol Petro, Catalina

***0508**

Concurs de mèrits

51,50

32

Ferragut Roig, Virginia

***2761**

Concurs de mèrits

49,50

33

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

41,30

34

Cirer Ferriol, Francisca

***4014**

Concurs de mèrits

36,40

35

Moya Heredero, Mª del Carmen

***8241**

Concurs de mèrits

36,00

36

Pastor Sardiña, Guillem

***9094**

Concurs de mèrits

35,00

37

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

38

Crespí i Llobera, Catalina Maria

***7181**

Concurs de mèrits

28,00

39

Serra Trujillo, Maria Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

26,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Montalbán Gracia, Rosa Maria ***4036**
  • Salas Fullana, Catalina ***6824**
  • Ferrer Bosch, Margarita ***9311**
  • Campaner Perelló, Pedro ***9949**
  • Toribio Martí, Miguel Ángel ***4065**
  • Martí Martínez, Beatriz ***5241**
  • Moll Florit, Sonia ***4009**
  • Pérez Lestido, Maria del Carmen ***8128** 

Categoria/especialitat: Manteniment oficial 1a

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Serra Cerdà, Gabriel

***6386**

Concurs de mèrits

100,00

2

Noguera Clar, Bernat

***3940**

Concurs de mèrits

70,50

3

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

61,90

4

Cubino Algaba, Florentino

***9171**

Concurs de mèrits

55,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Serra Cerdà, Gabriel ***6386**
  • Noguera Clar, Bernat ***3940**
  • Ruiz Pou, Carlos ***5768**

Categoria/especialitat: Manteniment oficial 2a

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Palmer Póveda, Juan Carlos

***7223**

Concurs de mèrits

100,00

2

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

61,90

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Palmer Póveda, Juan Carlos ***7223**
  • Ruiz Pou, Carlos ***5768** 

Categoria/especialitat: Cuiner/a de 1a

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

83,75

2

Abinareta Ferrer, Mª de los Reyes

***9462**

Concurs de mèrits

75,40

3

Santacreu Creus, Francisco

***5246**

Concurs de mèrits

59,60

4

Tubio Jordan, Maria Elisa

***2971**

Concurs de mèrits

59,50

5

Marín Barthel, Janko

***8851**

Concurs de mèrits

58,25

6

Julia Alcázar, Antonia

***1086**

Concurs de mèrits

55,40

7

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

53,30

8

Garcia Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

48,75

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Martorell Ramis, Víctor ***2709**
  • Abinareta Ferrer, Maria de los Reyes ***9462**
  • Santacreu Creus, Francisco ***5246**
  • Tubio Jordan, Maria Elisa ***2971**
  • Marín Barthel, Janko ***8851** 

Categoria/especialitat: Ajudant de cuina

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Abinareta Ferrer, Mª de los Reyes

***9462**

Concurs de mèrits

75,40

2

Tubio Jordan, Maria Elisa

***2971**

Concurs de mèrits

66,25

3

Juve Fernández, Inmaculada

***0481**

Concurs de mèrits

57,70

4

Martínez Martínez, Esther

***6683**

Concurs de mèrits

55,25

5

Garcia Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

48,15

6

Rodríguez Gálvez, Ramon

***2204**

Concurs de mèrits

36,05

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Abinareta Ferrer, Maria de los Reyes ***9462**
  • Tubio Jordan, Maria Elisa ***2971**
  • Juve Fernández, Inmaculada ***0481**
  • Martínez Martínez, Esther ***6683**
  • Garcia Lima, Antonio ***1086**

Categoria/especialitat: Auxiliar de recepció

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Ferrer Llauradó, Ana

***6190**

Concurs de mèrits

94,05

2

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

78,80

3

Ferrer Llauradó, Cristina

***1044**

Concurs de mèrits

64,90

4

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

64,60

5

Garcia Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

59,50

6

Vera Velasco, Nerea Noelia

***2753**

Concurs de mèrits

55,00

7

Pastor Sardiña, Guillem

***9094**

Concurs de mèrits

47,00

8

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

9

Serra Trujillo, Maria del Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

28,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Ferrer Llauradó, Ana ***6190**
  • Martorell Ramis, Víctor ***2709**
  • Ferrer Llauradó, Cristina ***1044** 

Categoria/especialitat: Recepcionista – illa de Mallorca

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Ferrer llauradó, Margarita

***3754**

Concurs de mèrits

95,50

2

Martín de la Cruz, Patricia

***4268**

Concurs de mèrits

79,00

3

Martorell Ramis, Víctor

***2709**

Concurs de mèrits

78,80

4

Ferrer Llauradó, Ana

***6190**

Concurs de mèrits

72,60

5

García Espada, Teresa

***1008**

Concurs de mèrits

55,00

6

Vera Velasco, Nerea Noelia

***2753**

Concurs de mèrits

55,00

7

Pastor Sardiña, Guillem

***9009**

Concurs de mèrits

47,00

8

Alves Durán, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

9

Serra Trujillo, Maria del Carmen

***8882**

Concurs de mèrits

26,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Ferrer llauradó, Margarita ***3754**
  • Martín de la Cruz, Patricia ***4268**
  • Martorell Ramis, Víctor ***2709**
  • Ferrer Llauradó, Ana ***6190**

Categoria/especialitat: Recepcionista – illa de Formentera

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Martínez Vila, Maria del Pilar

***5708**

Concurs de mèrits

69,00

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Martínez Vila, Maria del Pilar ***5708** 

GRUP E

Categoria/especialitat: Empleat/da de serveis

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Ferrer Llaurado, Cristina

***1044**

Concurs de mèrits

79,75

2

Lara Muñoz, Juan Carlos

***7451**

Concurs de mèrits

67,80

3

Ramis Perello, Martina

***0230**

Concurs de mèrits

67,25

4

Canaves Fuster, Miquel Angel

***2808**

Concurs de mèrits

63,75

5

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

61,90

6

Juve Fernandez, Inmaculada

***0481**

Concurs de mèrits

61,30

7

Tornes Piña, Belquis

***6770**

Concurs de mèrits

54,50

8

Moll Florit, Sonia

***4009**

Concurs de mèrits

50,25

9

Terrassa Cladera, Isabel

***9851**

Concurs de mèrits

44,50

10

Lopez Calvillo, Evelina

***1917**

Concurs de mèrits

43,50

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Ferrer Llaurado, Cristina ***1044**
  • Lara Muñoz, Juan Carlos ***7451**
  • Ramis Perello, Martina ***0230**
  • Canaves Fuster, Miquel Angel ***2808**
  • Ruiz Pou, Carlos ***5768**
  • Juve Fernandez, Inmaculada ***0481**
  • Tornes Piña, Belquis ***6770**

Categoria/especialitat: Guarda

 

LLINATGES, NOM

DNI

SISTEMA SELECTIU

PUNTS

1

Lara Muñoz, Juan Carlos

***7451**

Concurs de mèrits

67,80

2

Ruiz Pou, Carlos

***5768**

Concurs de mèrits

61,90

3

Garcia Lima, Antonio

***1086**

Concurs de mèrits

48,15

4

Alves Duran, Sara

***1378**

Concurs de mèrits

31,50

Es requereix, atès el que estableix la base 11.2, que les persones aspirants següents acreditin tots els mèrits i els requisits al·legats en la sol·licitud d'inscripció en els termes exposats a la base 13 de la convocatòria, en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent a la publicació de la llista:

  • Lara Muñoz, Juan Carlos ***7451**
  • Ruiz Pou, Carlos ***5768**