Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 599153
Llista provisional d’aspirants admesos i exclosos a la beca d’investigació de l’àrea d’Igualtat i LGTBI del Consell Insular de Formentera de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Presidència núm. 2023/3432, de 20 d'octubre, s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos a la Beca d'investigació de l'àrea d'Igualtat i LGTBI del Consell Insular de Formentera de 2023, de conformitat amb el següent:

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió celebrada el 21 de juliol de 2023, aprovà la convocatòria i las bases per regular la concessió d'una Beca d'investigació per l'impuls de la investigació científica vinculada a la recuperació històrica de les dones a l'illa de Formentera tenint en compte totes les etapes de la vida. Aquestes bases varen ser publicades en el BOIB número 2022/107, d'1 d'agost.

Vista la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Vist que la clàusula setena de les bases de la convocatòria estableix que a la finalització del període de presentació de sol·licituds el Consell Insular de Formentera publicarà la llista provisional d'admesos i exclosos en el procediment, establint-se un termini des de l'endemà de la publicació del llistat a la web de la institució i en el tauler d'anuncis, per esmenar les causes especificades com a motiu d'exclusió.

Per tot l'anterior, i en ús de les competències que em confereix la legislació vigent

HE RESOLT

1. Aprovar la següent llista provisional d'aspirants admesos, per haver presentat la documentació completa:                                                                                                                                                                                                                  

Núm. Ordre

Investigadors

1

DNI: 46997648-T

DNI: 21780270-Y

2

NIE: X-8664286-W

NIE: X-5654098-P

2. Fer públic que cap projecte dels presentats ha quedat exclòs

3. Recordar que d'acord amb la Base 7 de les Bases de la convocatòria, les persones sol·licitants disposen d'un termini de 10 DIES HÀBILS perquè esmenin els defectes detectats en la documentació presentada, d'acord amb el que disposa l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a partir de l'endemà de la publicació d'aquet al tauler d'anuncis virtual de la web del consell.

4. Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis i a la pàgina web de la Corporació per tal que en el termini de deu dies hàbils, a comptar des del dia següent a la publicació, les persones interessades puguin formular les reclamacions o presentar la documentació que estimin pertinent.

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa; i per tant, no procedeix interposar recurs en aquest moment. Tot l'anterior, sens perjudici de les altres al·legacions, reclamacions o impugnacions que l'interessat consideri oportunes, en el termini de deu dies hàbils, a comptar des del dia següent a la publicació del present acord.”

 

Formentera, a la data de la signatura electrònica (20 de setembre de 2023)

El president Lorenzo Córdoba Marí