Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 596555
Acord del Ple de data 17/072023 de l'entitat de Valldemossa pel qual s'aprova provisionalment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per aparcament de vehicles de tracció mecànica en vies municipals i la regulació de les zones de circulació restringida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 17/07/2023, va acordar l'aprovació provisional de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per aparcament de vehicles de tracció mecànica en vies municipals i la regulació de les zones de circulació restringida.

I en compliment del que es disposa en l'article 17.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://valldemossa.sedelectronica.es].

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament aquest Acord.

 

(Signat electrònicament: 19 de setembre de 2023

El batle Nadal Torres Bujosa)