Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT

Núm. 594242
Resolució del gerent per la qual es nomena assessor especialista per col·laborar amb els Tribunals Qualificadors de les proves selectives per al concurs oposició de la taxa addicional d’estabilització de l’ocupació temporal d’una plaça de coordinador/a d’activitats (Son Moix), una de capatàs (Son Hugo), una de supervisor de manteniment (Son Moix) i una d’oficial 2º de manteniment (Germans Escalas)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del gerent de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma de 14 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria i les bases específiques del procés excepcional d'estabilització per concurs oposició extraordinari per cobrir places de personal laboral d'aquest Institut (BOIB núm. 165 del 20 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució del gerent de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma de 22 de febrer de 2023, es va nomenar el Tribunal Qualificador per al procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits de l'oferta pública extraordinària de 2021 per a l'estabilització del personal temporal (BOIB núm. 29 del 7 de març de 2023).

3. Els Tribunals Qualificadors de les proves selectives de les places esmentades a l'encapçalament han proposat el nomenament de personal assessor especialista per assistir als membres dels tribunals.

4. Per dur a terme aquesta tasca es proposa el següent nomenament:

Francisco Caimaris Albalá, Tècnic d'Administració General adscrit a l'Àrea de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal de l'Ajuntament de Palma

Fonaments de dret

1. La Constitució Espanyola de 1978, i la Llei Orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

2. La Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

3. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de l'estatut bàsic de l'empleat públic, i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en aquelles matèries no reservades a la legislació bàsica de l'Estat ni regulades per aquesta Llei,

4. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per reduir la temporalitat de l'ocupació pública; i el Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir  la temporalitat en la feina pública de les Illes Balears.

5. Decret IME 202200446, Resolució del gerent per la que s'aproven les bases específiques que han de regir en aquesta convocatòries.

Vist el que disposa l'article 20 dels Estatuts d'aquest Institut

RESOLC

Primer. Nomenar a Francisco Caimaris Albalá, Tècnic d'Administració General adscrit a l'Àrea de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal de l'Ajuntament de Palma, assessor especialista pels Tribunals Qualificadors de les proves selectives per al concurs oposició de la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal d'una plaça de coordinador/a d'activitats (Son Moix), una de capatàs (Son Moix), una de supervisor de manteniment (Son Moix) i una d'oficial 2ª de manteniment (Germans Escalas).

 

Segon.  Informar la persona nomenada de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si hi concorr alguna de les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, així com el dret dels interessats a recusar-lo d'acord a l'article 24 del mateix cos legal.

Tercer.  Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web de l'IME.

Quart. Donar compte al proper Consell Rector que es convoqui.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb l'article 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu  comú. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es pot interposar directament recurs contenció administratiu, segons  els articles 8, 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa , davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos des de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

 

Palma, a data de la signatura electrònica (13 de setembre de 2023)

El gerent Miguel Ángel Bennássar Llabrés