Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 594121
Tramitació nomenament Jutge de Pau Titular del municipi de Maria de la Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 808/2023

TRAMITACIÓ NOMENAMENT JUTGE DE PAU TITULAR

Procediment: càrrecs públics (nomenament o cessament)

Assumpte: elecció de Jutge de Pau Titular

Document signat per: el Sr. Batle

TRAMITACIÓ NOMENAMENT JUTGE DE PAU TITULAR

Mitjançant el present Anunci, es publica, el Ban municipal, de data 19 de setembre de 2023, pel tal de continuar amb la tramitació del procediment administratiu d'elecció de Jutge o Jutgessa de Pau Titular del municipi de Maria de la Salut.

El que es publica per a general coneixement i els efectes que calguin, en compliment del que es disposa en l'article 5 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau.

«BAN MUNICIPAL

El Sr. Jaime Ferriol Martí, en la seva condició de Batle President de la Corporació Local,

FA SABER

Que, en data 4 de setembre de 2023, va quedar vacant el càrrec de Jutge de Pau Titular.

Que correspon al Ple de la Corporació triar la persona per nomenada Jutge de Pau Titular del municipi de Maria de la Salut, de conformitat amb el que es disposa en els articles 101 i 102 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau.

Que s'obre un termini de 10 dies hàbils perquè les persones que estiguin interessades, i reuneixin les condicions legalment establertes, puguin presentar les seves sol·licituds, dirigides a aquesta Batlia.

Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'entrada de la Corporació municipal o bé mitjançant el procediment que es regula en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Que en la Secretaria General de la Corporació Local es podrà examinar el corresponent expedient administratiu i recaptar la informació que es precisi quant a requisits, durada del càrrec, remuneració, etc.

Que, en cas de no presentar-se sol·licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, de conformitat amb el que es disposa en els articles 101.1 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i 4 i 6 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, comunicant l'acord al Jutjat de Primera Instància del Partit judicial.

El que es publica per a general coneixement i els efectes que calguin.

Maria de la Salut, 19 de setembre de 2023. El Sr. Batle, signat i segellat electrònicament»

 

Maria de la Salut, 20 de setembre de 2023

(El batle Jaime Ferriol Martí)