Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

MANCOMUNITAT DES RAIGUER

Núm. 593985
Delegació de competències del Ple de la Mancomunitat des Raiguer a favor del president de la Mancomunitat des Raiguer en matèria de contractació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 19 de setembre de 2023, el Ple de la Mancomunitat des Raiguer ha acordat delegar a favor del president de la Mancomunitat des Raiguer competències en matèria de contractació, en relació amb el contracte de serveis per a la prestació del servei d'atenció psicosocial en els municipis de la Mancomunitat des Raiguer d'Alaró, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Mancor de la Vall, Santa Maria del Camí i Selva (Expedient 95/2023), a fi de garantir l'agilitat dels procediments. Les competències delegades són les següents:

  • La designació dels membres de la Mesa de Contractació que ha de constituir-se per a la licitació del contracte actual.
  • Incoar l'expedient per a la imposició de penalitats, reservant-se el Ple la facultat de resolució de l'esmentat expedient.
  • Incoar l'expedient per a les modificacions de contracte, reservant-se el Ple la facultat de resolució de l'esmentat expedient.

El que es publica perquè en prengueu coneixement general, d'acord amb el que es preveu en l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Binissalem, a data de la signatura electrònica (20 de setembre de 2023)

El president Joan Rotger Seguí