Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

Núm. 593754
Patronat Municipal d’Escoles d’Infants de Palma. Aprovació de la contractació d’una tècnica administrativa, com a personal laboral fix del PMEI, pel procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits i la constitució d’una borsa de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El gerent del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants per decret 202300153 de data de 14 de setembre de 2023, una vegada finalitzat el procés de concurs extraordinari de mèrits, ha resolt el següent:

Primer.- Autoritzar la modificació contractual, amb efectes de la data que s'hagi resolt, de la Sra. Isabel Más Barceló amb NIF ***2658** per haver superat el procés selectiu mitjançant el procediment de concurs de mèrits de la categoria de tècnic/a administratiu/va, passant així a ser personal laboral fix del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma, corresponent a l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització de personal temporal.

Segon.- Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a les aplicacions pressupostàries següents del Patronat, amb un total de 13.351,19€.

Tercer.- Notificar la present Resolució a la candidata seleccionada i comunicar-li que haurà de formalitzar el contracte de treball com a personal laboral fix del PMEI en un termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al BOIB. La treballadora signarà un contracte a jornada completa d'acord amb el que estableix el vigent Conveni Col·lectiu del personal laboral del PMEI.

Quart.- Constituir una borsa de treball de tècnic/a administratiu com a personal laboral temporal, per cobrir les necessitats o substitucions temporals de la plantilla de personal d'aquest Ajuntament, de les persones candidates que no han superat el procés de selecció. Aquesta borsa de treball estarà vigent fins que el PMEI en constitueixi una altra de la mateixa categoria professional, s'hagi esgotat o hagin transcorregut més de tres anys des de la seva constitució.

L'ordre de la borsa de treball és el que es relaciona a continuació:

POSICIÓ

DNI

COGNOM

NOM

TOTAL MÈRITS

1

***3982**

RÍOS LORENZO

CATALINA Mª.

84,00

2

***3845**

FIOL VAQUER

BÁRBARA

60,57

3

***1058**

SALILLAS FERNÁNDEZ

ANA ISABEL

44,00

Cinquè.- Publicar la present Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del PMEI.

Sisè.- Informar a la representació legal dels treballadors, mitjançant entrega d'una còpia del contracte.

Interposició de recursos.

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan competent en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

En data de la signatura electrònica (18 de setembre de 2023) El gerent del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma Per acord de junta de govern núm.20230628, de 28/06/2023 José María Noguera Vert