Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 592228
Modificació de les bases generals que han de regir els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 16 de desembre de 2022, es va acordar:

(...)

PRIMER. Modificar la base tercera, punt 1, de les Bases generals que han de regir els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa, de les corresponents ofertes d'ocupació pública, en la forma que seguidament es detalla:

On diu:

"La taxa es fixa d'acord amb l'article 7 de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius del CIE (BOIB núm. 174 EXT., de 21 de novembre de 2005).

(...)"

Ha de dir:

"La taxa es fixa d'acord amb l'article 7 de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius del CIE (BOIB núm. 174 EXT., de 21 de novembre de 2005) modificada i publicat el text integre consolidat en el BOIB núm. 106., de 11 d'agost de 2022.

(...)"

SEGON. Modificar la base tercera, punt 4, de les Bases generals que han de regir els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa, de les corresponents ofertes d'ocupació pública, en la forma que seguidament es detalla:

On diu:

"3.4. Queden exemptes del pagament de la taxa les persones que es troben en situació d'atur, les famílies nombroses i les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

(...)"

Ha de dir:

"3.4. Les bonificacions es fixen d'acord amb l'article 8 de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius del CIE (BOIB núm. 106, de 11 d'agost de 2022), i tendran dret a bonificació del pagament de la taxa, les següents persones i segons els percentatges que s'indiquen:

- Persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33% - Bonificació del 50%

- Persones que figurin com demandants de feina - Bonificació del 50%

- Membres de família nombrosa general - Bonificació del 50%

- Membres de família nombrosa especial - Bonificació del 75%

(...)"

TERCER. Modificar la base tercera, punt 5, de les Bases generals que han de regir els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa, de les corresponents ofertes d'ocupació pública, en la forma que seguidament es detalla:

On diu:

"3.5. La falta de justificació de l'abonament de la taxa o del dret d'exempció determina l'exclusió de la persona aspirant."

Ha de dir:

"3.5. La falta de justificació de l'abonament de la taxa determina l'exclusió de la persona aspirant."

QUART. Eliminar de la base tercera, el punt 3.6, de les Bases generals que han de regir els processos de selecció de personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa, de les corresponents ofertes d'ocupació pública.

CINQUÈ. Publicar la modificació de les bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa, seu.conselldeivissa.es."

 

Eivissa, 18 de setembre de 2023

El cap de servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López