Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 592211
Rectificació de les bases d’estabilització de personal laboral del Consell Insular d’Eivissa, per concurs oposició, publicades al BOIB núm. 162, de 13/12/2022, modificació al BOIB núm. 31 d’11/03/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 11 d'agost de 2023, es va acordar:

PRIMER. Aprovar la modificació de les bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir les places vacants de personal laboral del Consell Insular d'Eivissa, pel sistema de concurs-oposició, que consta dins de l'Oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal de 2022, en el sentit expressat en el punt 3 dels fonaments de dret, tot tenint en compte que es mantenen tots els actes i tràmits ja realitzats durant la tramitació de l'expedient:

Allí on diu:

«14. Publicació de la composició de les borses preferents de personal interí

Si el requeriment és parcial, es conformarà una llista parcial un cop comprovats els mèrits segons el paràgraf anterior, i aquesta llista es pot emprar per nomenar personal funcionari interí. Amb caràcter previ a l'exhauriment de la llista parcial, i sempre que no s'hagi creat una nova borsa com a resultat d'un nou procés selectiu de l'escala, grup, subgrup, categoria professional convocada, es farà un nou requeriment segons l'establert en el paràgraf anterior.»

Ha de dir:

«14. Publicació de la composició de les borses preferents de personal interí

Si el requeriment és parcial, es conformarà una llista parcial un cop comprovats els mèrits segons el paràgraf anterior, i aquesta llista es pot emprar per nomenar personal laboral temporal. Amb caràcter previ a l'exhauriment de la llista parcial, i sempre que no s'hagi creat una nova borsa com a resultat d'un nou procés selectiu de l'escala, grup, subgrup, categoria professional convocada, es farà un nou requeriment segons l'establert en el paràgraf anterior.»

SEGON. Publicar aquesta rectificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 18 de setembre de 2023

El cap de servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López