Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 591884
Resolució del director general de Personal Docent de dia 18 de setembre de 2023, per la qual es modifica la Resolució del director general de Personal Docent de dia 1 de setembre de 2023 per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques als aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent d’1 de febrer de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 va convocar les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de mestres a les Illes Balears.

La Resolució del director general de Personal Docent de 31 de juliol de 2023  va publicar la llista única per especialitats de tots els aspirants que han superat el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023, per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de mestres a les Illes Balears.

La base desena de la Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 estableix que els aspirants que han superat el procés selectiu, que compleixin els requisits i les condicions requerides per a l'ingrés al cos respectiu i que no estiguin exempts de la realització de la fase de pràctiques, o que estiguin exempts, però hagin fet una sol·licitud expressa d'incorporar-s'hi, seran nomenats funcionaris en pràctiques.

Mitjançant Resolució del director general de Personal Docent de dia 1 de setembre de 2023 es varen nomenar funcionaris en pràctiques als aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023.

Amb posterioritat a la publicació d'aquesta Resolució s'ha rebut una renúncia als drets derivats de la participació en aquest procediment selectiu.  

L'article 2.5.b) del Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), que atribueix a la Direcció General de Personal Docent de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

El punt 1.a) de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en la Direcció General de Personal Docent (BOIB núm. 41, de 25 de març), delega en la Direcció General de Personal Docent, entre altres competències administratives en matèria de gestió de personal docent, la facultat de convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primera.- Fer pública la llista de renúncies de les persones funcionàries en pràctiques, per cos i especialitat a l'Annex d'aquesta Resolució.

Segona.- Acceptar les renúncies al seu nomenament com a personal funcionari en pràctiques, fet que suposa la pèrdua de tots els drets al seu nomenament com a personal funcionari de carrera a través d'aquest procediment.

Tercera.- Modificar la Resolució del director general de Personal Docent de dia 1 de setembre de 2023 per la qual es nomenen funcionaris en pràctiques als aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent d'1 de febrer de 2023 per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de mestres a les Illes Balears d'acord amb la llista de renúncies esmentada.

Quarta. Aprovar l'annex que conté la llista de renúncies al seu nomenament com a personal funcionari en pràctiques per cos i especialitat.

Cinquena. Informar que la Direcció General de Personal Docent ha d'adoptar les mesures necessàries per a l'execució d'aquesta Resolució.

Sisena. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (19 de setembre de 2023)

El director general de Personal Docent Salvador Ruiz Borrás Per delegació del conseller d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 41, de 25/03/2021)

 

ANNEX. Llista de renúncies del personal funcionari en pràctiques per cos i especialitat.

Unitat territorial: ILLES BALEARS

Cos: 0590 PROFESORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI

Especialitat: 011 ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

NRP

Accés

***3169**

ALEKSANDROV STANEV, MARTIN

***3169*68S0590

1