Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 591673
Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials durant el segon quadrimestre de l’any 2023 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En el BOIB núm 123, de 20 de setembre de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l'any 2022. També, en el BOIB núm. 66 de 18 de maig de 2023 es va publicar Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 15 de maig de 2023, per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de l'any 2023. No obstant això, amb posterioritat a aquestes dates, han arribat convenis subscrits durant aquests períodes, els quals cal trametre.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials (antiga Conselleria d'Afers Socials i Esports) del Govern de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de 2023 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 18 de setembre de 2023

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover

 

Annex Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials (antiga Conselleria d'Afers Socials i Esports) en el segon quadrimestre de l'any 2023 i amb anterioritat que no havien estat publicats:

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a desenvolupar actuacions de cobertura de necessitats d'habitatge per afectats pel desallotjament de l'edifici «Don Pepe», ubicat al carrer Es Codolar s/n, parcel·la 208 del polígon 4, de la parròquia de Sant Francesc de s'Estany, per als anys 2022, 2023, 2024 i 2025, de dia 25 d'agost de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sóller per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 17 de febrer de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Son Servera per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 28 de març de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 26 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 10 de juliol de 2019, de dia 19 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaior per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 24 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 18 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Mancomunitat des Raiguer per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 20 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 24 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 17 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 28 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 28 d'abril de 2023.

 -Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Servei de Salut de les Illes Balears per garantir el dreta a l'assistència mèdica de les persones menors d'edat i joves que romanen en els centres socioeducatius específics del sistema de justícia juvenil i establir el protocol de derivació de persones menors d'edat i joves que estiguin complint mesures de justícia juvenil en el marc de la Llei Orgànica 5/2000, de 12 de gener reguladora de la responsabilitat penal dels menors a la Unitat de conductes addictives per a joves (UCA jove) en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de menors de dia 11 d'abril de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ciutadella per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 25 d'abril de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alcúdia per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència de dia 2 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alaior per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 3 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular de Formentera per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència de dia 10 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Campanet per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 19 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular de Menorca per gestionar la xarxa de recursos socials per a persones amb diagnòstic de salut mental i necessitat de suport extens a Menorca de dia 22 de maig de 2023.

- Conveni entre l'Instituto de Mayores y Servicios Sociales i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la cessió de l'aplicació informàtica per a la valoració de la discapacitat de dia 15 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors de dia 10 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors de dia 15 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ciutadella en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 19 de juny de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sa Pobla per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 10 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 15 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 12 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 25 de setembre de 2019, de dia 4 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Mercadal per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 18 de juliol de 2019, de dia 15 de maig de 2023

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i els Ajuntaments de Sóller, Bunyola, Deià i Fornalutx per desenvolupar el programa "Alter" d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 23 de maig de 2023.

- Conveni entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Fundació Projecte Home Balears, com entitat singular, per prestar el servei d'acompanyament per a persones amb diagnòstic de salut mental vinculat a addicions 2023-2027 de dia 15 de juny de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 12 d'agost de 2019, de dia 17 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Mancomunitat Pla de Mallorca per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 17 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 10 de setembre de 2019, de dia 17 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 15 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 22 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alcúdia per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 15 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 19 de juny de 2019, de dia 19 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Artà per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 11 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 26 de maig de 2023.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament des Migjorn Gran per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 22 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Ferreries per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 24 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social subscrit dia 27 de maig de 2019, de 26 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulàlia des Riu per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 24 de maig de 2023.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santanyí per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar subscrit dia 27 de maig de 2019, de dia 26 de maig de 2023.