Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 588082
Nomenament de funcionari interí, administratiu del departament d’informàtica de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 14 de setembre de 2023 s'ha dictat la resolució de Batlia número 657 amb el següent tenor literal:

“La Junta de Govern, en sessió de data 23 de març de 2023 va acordar aprovar les bases i programa de la convocatòria de proves selectives per a la cobertura d'una plaça de funcionari interí per torn lliure d'administratiu del departament d'informàtica mitjançant concurs-oposició.

Vista la publicació efectuada al BOIB núm. 43, de 6 d'abril de 2023.

Vist que per Resolució de Batlia 2023/354 es va declarar aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos, sense que s'hagin presentat rectificacions, esmena de deficiències o errades ni reclamacions.

Vist que per Resolució de Batlia 2023/486 de 29/06/2023 es va declarar aprovada la llista definitiva d'admesos i exclosos.

Vistes les actes del Tribunal Qualificador de l'oposició.

Vista l'acta de 4 de setembre de 2023, amb la relació d'aspirants declarats aptes, les qualificacions obtingudes i la proposta de nomenament.

Vista la documentació presentada per l'aspirant proposat.

Vist l'establert a les bases 9 i 10 de les bases generals per a la provisió de places de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, aprovades per la junta de govern en sessió de 13 de desembre de 2001 i publicades al BOIB núm. 35 de 21 de març de 2002.

Resolc:

Primer.- Nomenar el Sr. Tomeu Bauzà Monroig, amb DNI 41xxx81T, com a administratiu del departament d'informàtica, funcionari interí de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Segon.- Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.”

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica (18 de setembre de 2023)

El batle Jaume Soler Pont