Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 587749
Decret per a la modificació de decrets de nomenament de regidors delegats especials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del disposat a l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, es publica en el BOIB el següent Decret de data 13 de setembre de 2023, firmat pel batle, Sr. Juan Antonio Amengual Guasp:

DECRET DE BATLIA.

Mitjançant Resolucions de data 20 de juny i 18 de juliol, aquesta Batlia va nomenar els regidors delegats especials per a diferents àrees de l'Ajuntament.

No obstant una vegada signades ambdues resolucions es considera convenient amb la finaliat de millorar la gestió municipal modificar les delegacions. Per això de conformitat amb l'apartat b) de l'article 43.5 del vigent Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

DISPÒS

Primer. Es modifica la resolució de batlia de data 20 de juny de 2023 per la qual es nomenen els regidors delegats especials, en els següents termes:

On diu:

“Tercer. Nomenar a la Sra. Teresa Tena Iturrizaga regidora delegada especial per a les àrees de Joventut, Esdeveniments i Festes sota la supervisió del Tinent de batle delegat d'aquestes àrees i en els termes previstos per l'art. 43,4 ROF”

 

Ha de dir:

“Tercer. Nomenar a la Sra. Teresa Tena Iturrizaga regidora delegada especial per a les àrees de Cultura i Joventut, sota la supervisió del Tinent de batle delegat d'aquestes àrees i en els termes previstos per l'art. 43,4 ROF”

Segon: Es modifica la resolució de batlia de 18 de juliol de 2023 per la qual es nomena al Sr. Simón Fuentes Mackintosh regidor especial, en el següents termes:

On diu:

“Primer: Nomenar al Sr. Simón Fuentes Mackintosh regidor delegat especial per a les àrees de Participació Ciutadana, Cultura, i Servei de Formació: Institut de Formació i Ocupació: IFOC, sota la supervisió dels Tinents de Batle delegats d'aquestes àrees en els termes previstos per l'art. 43,4 ROF”

 

Ha de dir:

“Primer: Nomenar al Sr. Simón Fuentes Mackintosh regidor delegat especial per a les àrees de Participació Ciutadana, Esdeveniments i Festes, i Servei de Formació: Institut de Formació i Ocupació: IFOC, sota la supervisió dels Tinents de Batle delegats d'aquestes àrees en els termes previstos per l'art. 43,4 ROF”

Tercer. Els nomenaments i encàrrecs de gestió acordats es notificaran personalment als designats, i es publicaran en el BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des de l'endemà de la signatura d'aquesta resolució.

Quart. Donar compte d'aquesta resolució al Ple municipal en la primera sessió que es faci.

Firmat a Calvià, amb data 13 de setembre de 2023 pel Batle, Sr. Juan Amengual Guasp.”

 

Calvià, a data de la firma electrònica (14 de setembre de 2023) El batle Juan Antonio Amengual Guasp