Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 587541
Rectificació d’errors materials detectats a les bases extraordinàries de la convocatòria pel sistema de concurs per a la constitució d'un borsí de tècnic/a administració general (TAG) de l'Ajuntament d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 de setembre de 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 128 les bases extraordinàries de la convocatòria pel sistema de concurs per a la constitució d'un borsí de tècnic/a administració general (TAG) de l'Ajuntament d'Algaida.

Atès que s'han detectat error materials a l'esmentada convocatòria, es procedeix a la seva rectificació mitjançant la publicació del decret de Batlia al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica (http://ajalgaida.sedelectronica.es), als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Contra l'esmentada resolució, que exhaureix la via administrativa, les/els interessades/ts poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Algaida, 18 de setembre de 2023

La batlessa Margarita Fullana Arrom

 

Rectificació d'errors materials detectats al Decret de Batlia núm. 2023-0742 de 14 de setembre de 2023

ANTECEDENTS

1. En data 14 de setembre de 2023 es va dictar el Decret de Batlia núm. 2023-0742 mitjançant el qual s'aprovaven bases extraordinàries de la convocatòria pel sistema de concurs per a la constitució d'un borsí de tècnic/a administració general (TAG) de l'Ajuntament d'Algaida, el qual es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 128 de 16 de setembre de 2023.

2. Posteriorment, s'ha detectat que manca concretar el núm. de compte corrent on s'ha d'abonar la taxa de 20,00 € per drets d'examen, segons estableix l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per expedició de documents o d'actuacions municipals a instància de part (BOIB núm. 163, de 3 de desembre de 2019).

FONAMENTS DE DRET

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que les administracions públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètiques existents als seus actes.

En conseqüència, i en virtut de les atribucions que m'atribueix la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

Primer.- Modificar el punt cinquè de la base quarta de la convocatòria en el sentit següent:

On diu:

“Justificant de pagament de 20,00 € dels drets d'examen, segons estableix l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per expedició de documents o d'actuacions municipals a instància de part (BOIB núm. 163, de 3 de desembre de 2019).

En el justificant de pagament hi ha de constar el nom de la persona aspirant i el concepte ha de ser "Drets examen TAG".

Ha de dir:

“Justificant de pagament de 20,00 € dels drets d'examen, segons estableix l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per expedició de documents o d'actuacions municipals a instància de part (BOIB núm. 163, de 3 de desembre de 2019).

En el justificant de pagament hi ha de constar el nom de la persona aspirant i el concepte ha de ser "Drets examen TAG".

El pagament s'haurà d'efectuar al compte bancari següent:

     - ES20 2100 0103 3502 0000 2599 LA CAIXA

Segon.- Publicar les rectificacions esmentades al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Algaida.